![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mans dators nav ielādēs CMOS setup ekrāna vai logiem. Gaismas nākt manā pc, cieto disku virpuļi mazliet un tad apstājas. Uzraudzīt paliek tukšs, nekas nāk on.
Palīdzību lūdzu:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai tas bleep?
|
|||
|
|||
|
Nav bleeps. Dave
Mans cietais disks, kas maz trokšņus, kā tas bija rebooting kad mans pc crashed, spēlējot spēli. Tā mēģināja rebot taču nekas noticis, kontrolēt palika tukša. |
|
|
|||
|
|||
|
Es gribētu teikt, vai nu procesors vai grafikas karte.
Vai jums ir piekļuve grafikas karti, lai izvairītos, ka ārā? Arī izskatās iekšā un pārliecinieties, ka visi jūsu fani ir tīrs no putekļiem un strādā. Pat mazākais daudzums putekļu uz ventilatoru var CPU pārkarst. Dave. |
|
|
|||
|
|||
|
Ir ventilatori strādā, ir daudz putekļu. Taču fani nav, šķiet, ir vairāk darba.
Man bija daudz problēmu ar manu grafikas karti, kā dažas spēles vienmēr crashed pēc dažām sekundēm, jo īpaši jaunākās ones. Vai tas ir reti procesoram neveiksmei? Man nav piekļuves citam grafikas karte. Tātad jūs domājat, cietais disks ir labi? Tas, šķiet, pārtraukt booting vietā CMOS creen nāk uz augšu. Bet, protams, es neredzu neko. |
|
|
|||
|
|||
|
Ja jūs varat redzēt CMOS ekrāna, pat ja tā ir īsa, tad CPU ir labi un arī Jūsu grafika.
Jums ir jābūt minēja šo agrāk. Gandrīz drošu tās pārkaršanas, kā jau teicu agrāk pat minūtes daudzums putekļu izraisīs pārkaršanu un tūlītēju izslēgšanu. Get HOOVER un otu, un saņemt to pilnībā sakopta. |
|
|
|||
|
|||
|
Žēl ir completly nepareizi izlasīt šo, PC nav jāmēģina boot līdz tam?
Vai jūs varat ienākt BIOS setup? |
|
|
|||
|
|||
|
Pc mēģina zābaku augšu uz dažām sekundēm un tad apstājas, nekas parādās uz ekrāna.
Nē, es nevarētu iekļūt bios setup vai KTO. Nekas parādās uz ekrāna. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pirmkārt, kā jūs esat grafikas karte, jūsu mātesplatē ir borta graphics chipset? ja ir, tad jūsu grafikas karti, un mēģināt to boot.
Es neesmu tik attiecīgo (at mo) ar asprātīgs CPU, jo (1) Es esmu tikai dzirdējis no viena nav ar lietotāja nolaidību ** un (2) Ja CPU overheats, tas shutdown, bet var būt atsākt vienreiz vēsākas. ** funny story atpaliek vienu. Anyway, jums vajadzēs novērstu šo problēmu, noņemiet GPU, kā minēts iepriekš, jāņem sānu paneļa izslēgt un ieslēgt, vizuāli apstiprināt visus fani ir vērpšanas un atbildes rezultātus.
|