![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój komputer nie uruchamia się ekran ustawień CMOS lub okien. Zapalą się na moim komputerze, dysk twardy wiry nieco, a następnie zatrzymuje. Pozostaje wygaszony, nic nie przychodzi on. Help please:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy upust?
| |||
| |||
| Nie ma Bleeps. Dave Mój dysk twardy się kilka dźwięków, jak to było restartu gdy mój pc rozbił się podczas gry. To próbował rebot ale nic się nie stało, monitor pozostaje puste. |
|
| |||
| |||
| Chciałbym powiedzieć, czy procesor lub kartę graficzną. Czy masz dostęp do karty graficznej, aby orzec, że obecnie? Mają również zajrzeć i upewnić się, wszystkie wentylatory są czyste od kurzu i pracy. Nawet najmniejsza ilość kurzu na fan może przegrzać procesora. Dave. |
|
| |||
| |||
| Nie wentylatory pracują tam jest dużo kurzu. Ale fani nie wydaje się w ciągu pracy. Miałem dużo problemów z moją kartą graficzną, ponieważ niektóre gry zawsze rozbił się po kilku sekundach te, zwłaszcza nowsze. Czy to rzadko procesor się nie powiedzie? Nie mam dostępu do innej karty graficznej. Więc uważasz, że dysk jest w porządku? To pozornie uruchomieniem w miejscu CMOS creen coming up. Ale ja oczywiście nie widzę. |
|
| |||
| |||
| Jeśli widzisz CMOS ekranie, nawet jeśli jest krótki, to procesor jest w porządku, a także grafiki. Trzeba było wspomniane to wcześniej. Niemal pewne jego przegrzania, jak powiedziałem wcześniej, nawet minuty ilość pyłu może spowodować przegrzanie i natychmiastowego zamknięcia. Get odkurzacz i rozczesać i dostać ono całkowicie wyczyszczone. |
|
| |||
| |||
| Niestety mają zupełnie misread tym komputerze nie należy spróbować uruchomić system się potem? Można wpisać setup w BIOS? |
|
| |||
| |||
| Szt. próbuje uruchomić się w kilka sekund, a następnie zatrzymuje się, nie pojawia się na ekranie. No i nie może wejść w setup w BIOS lub CMOS. Nic nie pojawia się na ekranie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze, jeśli masz kartę graficzną, czy płyta główna posiada chipset graficzny na pokładzie? Jeśli tak, usuń karty graficznej i spróbuj uruchomić. Nie jestem więc zainteresowanych (w MO) z sprytny CPU, bo (1) I've ever heard tylko jednego nie przez zaniedbanie użytkownika ** i (2) Jeśli procesor przegrzewa się, że zostanie zamknięty, ale może być ponownie raz chłodniej. ** zabawna historia, że jeden z tyłu. Anyway, musisz rozwiązać ten problem, należy usunąć GPU jak wspomniano powyżej, podejmuje na panelu bocznym wyłączyć i włączyć, wizualnie potwierdzają wszyscy kibice są przędzenia i odpowiedzi z wynikami.
![]() |
|
| Zakładki |