menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Počítačové problém - PC nie je zavedenie CMOS nastavenia obrazovky alebo okna

Reply

Thread Tools
Old 17.februára 2007, 04:30
Nový člen skupiny

Default Počítačové problém - PC nie je zavedenie CMOS nastavenia obrazovky alebo okna

Môj počítač nebude bota do nastavenia CMOS obrazovky alebo okien. Rozsvieti sa svetlo má pc, pevný disk viery kúsok a potom sa zastaví. Monitora zostane prázdna, nič sa rozsvieti.

Help please:)
Old 17.februára 2007, 04:31
Administrátor Skupina

Default Počítačové problém - PC nie je zavedenie CMOS nastavenia obrazovky alebo okna

Má to pípnutie?

Ak áno, koľkokrát?

Dave.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17.februára 2007, 04:34
Nový člen skupiny

Neexistuje žiadny bleeps. Dave

Môj pevný disk z niekoľkých zvuky, ako to bolo, keď som restartu pc havaroval počas hrania hry. Pokúsil sa rebot ale nič sa nestalo, monitor zostal prázdny.
Old 17.februára 2007, 04:44
Administrátor Skupina

Povedal by som, že jeden procesor, alebo grafickú kartu.

Máte prístup ku grafickej karte, aby sa pravidlo, že z?

Sa tiež pozrieť dovnútra a skontrolujte, či všetky fanúšikov sú čisté prachu a práce.

Dokonca aj najmenšie množstvo prachu na fanúšik môže prehriať CPU.

Dave.
Old 17.februára 2007, 05:07
Nový člen skupiny

Tam fanúšikovia pracujú tam je veľa prachu. Ale fanúšikovia sa nezdala byť starší pracujúci.

Mal som veľa problémov s mojou grafickou kartou, pretože niektoré hry vždy havaroval po niekoľkých sekundách, najmä tých novších.

Je to zriedkavé pre procesor zlyhania?

Nemám prístup k inému grafickej karty.

Takže myslíte, že pevný disk je v poriadku? Zdá sa zastaví zavádzanie na mieste CMOS creen príde. Ale samozrejme, ja nič nevidím.
Old 17.februára 2007, 06:32
Administrátor Skupina

Ak vidíte CMOS obrazovke, aj keď je krátky, potom procesor je v poriadku a aj grafické.

Mali ste spomenul predtým.

Takmer isté, jeho prehriatiu, bude, ako som povedal predtým, aj malé množstvo prachu spôsobiť prehriatie a okamžité vypnutie.

Get Hoover a štetec, a dostať sa úplne vyčistí.
Old 17.februára 2007, 06:34
Administrátor Skupina

Ospravedlňujeme sa kompletne to nesprávne vyložil, PC sa namáhať až k topánka až potom?

Môžete vstúpiť do BIOSu?
Old 19. februára 2007, 09:13
Nový člen skupiny

Pc sa snaží zaviesť až na niekoľko sekúnd a potom sa zastaví, nič sa objaví na obrazovke.

Nie ja, nemôže vstúpiť do nastavenia systému BIOS alebo CMOS. Nič sa objaví na obrazovke.
Old 1.března 2007, 16:19
Darcu Skupina

Po prvé, ako ste si grafickú kartu, má vaša základná doska má integrovanou grafickou kartou chipset? ak áno, vyberte grafickú kartu a skúsiť naštartovať.

Nejsem tak (na úrovni mo), s pochybnou cpu, pretože (1) som nikdy nepočul, iba jeden inak prostredníctvom užívateľsky nedbanlivosti a ** (2) Ak CPU prehrieva, bude vypnutie počítača, ale môže byť restart chladič.

** Legrační príbeh, že jedna.

Mimochodom, budete musieť riešiť tento problém, odstráňte GPU ako je uvedené vyššie, aby bočný panel vypnúť a zapnúť, vizuálne potvrdiť, všetci fanúšikovia sú spinning a odpovede s výsledkami.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Počítačové moc hore tému - Poss CMOS problém camnz Procesory, základné dosky & RAM 1 12 júna 2009 01:59
Modrá obrazovka Problém s Windows XP bmathews Všeobecné Hardware Chat 4 14. marca 2009 11:55
Problém CMOS (myslím ...) Medúzáku Procesory, základné dosky & RAM 18 1. apríla 2008 06:05
Pomoc nováček počítača problém ken979 Graphics Cards & Monitory 7 31 októbra 2007 15:57
Potrebujete pomoc pre okná zavádzaním problém! mistamocopgreen Operačné systémy Windows 1 25. októbra 2007 18:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.