![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj počítač nebude bota do nastavenia CMOS obrazovky alebo okien. Rozsvieti sa svetlo má pc, pevný disk viery kúsok a potom sa zastaví. Monitora zostane prázdna, nič sa rozsvieti. Help please:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má to pípnutie?
| |||
| |||
| Neexistuje žiadny bleeps. Dave Môj pevný disk z niekoľkých zvuky, ako to bolo, keď som restartu pc havaroval počas hrania hry. Pokúsil sa rebot ale nič sa nestalo, monitor zostal prázdny. |
|
| |||
| |||
| Povedal by som, že jeden procesor, alebo grafickú kartu. Máte prístup ku grafickej karte, aby sa pravidlo, že z? Sa tiež pozrieť dovnútra a skontrolujte, či všetky fanúšikov sú čisté prachu a práce. Dokonca aj najmenšie množstvo prachu na fanúšik môže prehriať CPU. Dave. |
|
| |||
| |||
| Tam fanúšikovia pracujú tam je veľa prachu. Ale fanúšikovia sa nezdala byť starší pracujúci. Mal som veľa problémov s mojou grafickou kartou, pretože niektoré hry vždy havaroval po niekoľkých sekundách, najmä tých novších. Je to zriedkavé pre procesor zlyhania? Nemám prístup k inému grafickej karty. Takže myslíte, že pevný disk je v poriadku? Zdá sa zastaví zavádzanie na mieste CMOS creen príde. Ale samozrejme, ja nič nevidím. |
|
| |||
| |||
| Ak vidíte CMOS obrazovke, aj keď je krátky, potom procesor je v poriadku a aj grafické. Mali ste spomenul predtým. Takmer isté, jeho prehriatiu, bude, ako som povedal predtým, aj malé množstvo prachu spôsobiť prehriatie a okamžité vypnutie. Get Hoover a štetec, a dostať sa úplne vyčistí. |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa kompletne to nesprávne vyložil, PC sa namáhať až k topánka až potom? Môžete vstúpiť do BIOSu? |
|
| |||
| |||
| Pc sa snaží zaviesť až na niekoľko sekúnd a potom sa zastaví, nič sa objaví na obrazovke. Nie ja, nemôže vstúpiť do nastavenia systému BIOS alebo CMOS. Nič sa objaví na obrazovke. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po prvé, ako ste si grafickú kartu, má vaša základná doska má integrovanou grafickou kartou chipset? ak áno, vyberte grafickú kartu a skúsiť naštartovať. Nejsem tak (na úrovni mo), s pochybnou cpu, pretože (1) som nikdy nepočul, iba jeden inak prostredníctvom užívateľsky nedbanlivosti a ** (2) Ak CPU prehrieva, bude vypnutie počítača, ale môže byť restart chladič. ** Legrační príbeh, že jedna. Mimochodom, budete musieť riešiť tento problém, odstráňte GPU ako je uvedené vyššie, aby bočný panel vypnúť a zapnúť, vizuálne potvrdiť, všetci fanúšikovia sú spinning a odpovede s výsledkami.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové moc hore tému - Poss CMOS problém | camnz | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 12 júna 2009 01:59 |
| Modrá obrazovka Problém s Windows XP | bmathews | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 14. marca 2009 11:55 |
| Problém CMOS (myslím ...) | Medúzáku | Procesory, základné dosky & RAM | 18 | 1. apríla 2008 06:05 |
| Pomoc nováček počítača problém | ken979 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31 októbra 2007 15:57 |
| Potrebujete pomoc pre okná zavádzaním problém! | mistamocopgreen | Operačné systémy Windows | 1 | 25. októbra 2007 18:51 |
| Thread Tools | |
| |