![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој рачунар неће покретање у ЦМОС Сетуп сцреен или прозора. Светла се на мом рачунару, чврсти диск прашине битни и онда престаје. Монитор остаје празно, ништа не долази на. Хелп молим:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли пискав звук?
| |||
| |||
| Нема блеепс. Даве Мој хард диск је пар звукова као што је то рестарт када се срушио мој пц док играм игру. Он је покушао да ребот, али се ништа није догодило, монитор остао празан. |
|
| |||
| |||
| Рекао бих да ни процесор или графичку картицу. Да ли имате приступ графичком картицом како би се правило које се? Такође имају изгледа изнутра и будете сигурни да сви ваши фанови су чисте од прашине и ради. Чак и најмања количина прашине на вентилатор може да прегревања ЦПУ. Даве. |
|
| |||
| |||
| Постоје фанови раде је много прашине. Али, навијачи нису чини се да више ради. Имао сам доста проблема са мојим графичке картице као и неке игре и увек се срушио после неколико секунди, посебно оне новије. Да ли је ретко да се процесор не? Ја немам приступ другом графичком картицом. Дакле, ви мислите хард диск је у реду? Она чини да заустави покретање у моменту ЦМОС цреен долази. Али наравно не могу да видим ништа. |
|
| |||
| |||
| Ако можете да видите ЦМОС екрана, чак и ако је кратка онда процесор је у реду и своје графике. Поменули сте да су ове раније. Готово сигурно је врућина, као што сам рекао раније ни минут количина прашине која ће довести до прегрејавања и непосредног гашења. Добити усисивач и четком напоље и добили је било потпуно очистио. |
|
| |||
| |||
| Жао нам је потпуно погрешно прочитати ове, рачунар не покушавају да покрене онда? Можете да унесете подешавања БИОС-а? |
|
| |||
| |||
| ПЦ покушава да покрене неколико секунди и онда престане, ништа не појављује на екрану. Но ја не могу ући у БИОС Сетуп и ЦМОС. Ништа не појављује на екрану. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прво, као што сте графичку картицу, не матичној плочи су уграђени графички чипсет? ако је тако, уклоните графичку картицу и покушајте да подигнете систем. Не сам тако забринута (у МО) са додгы ЦПУ, јер је (1) једини сам икада чуо од једног не преко корисника и немар ** (2) Ако ЦПУ оверхеатс, она ће обустава рада, али могу бити рестартује једном хладније. ** смешно прича да је један. У сваком случају, мораћете да решите овај проблем, уклоните ГПУ као што је наведено горе, да стране панела искључите и укључите, визуелно потврђују сви вентилатори се врти и одговорите са резултатима.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Снага рачунара уп проблем - Посс ЦМОС проблем | цамнз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 12. јуна 2009 01:59 |
| Блуе Сцреен Проблем са Уиндоус КСП | бматхеус | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 14 март 2009 11:55 |
| ЦМОС Проблем (мислим ...) | ЈеллыМан | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 18 | 1 април 2008 06:05 |
| Помоћ неубие рачунару екран проблем | кен979 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 октобар 2007 15:57 |
| Требате помоћ за прозоре боотинг проблем! | мистамоцопгреен | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 октобар 2007 18:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |