![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Benim bilgisayar CMOS kurulum ekran veya pencere içine won't boot. Işıklar benim pc hadi, sabit disk ve sonra biraz Fırtınası durur. Monitör, hiçbir şey boş kalır yanar. Lütfen Yardım:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bleep o mu?
| |||
| |||
| Hiçbir Bleeps olduğunu. Dave Benim sert götürmek birkaç sesleri olarak da bir oyun oynuyor zaman benim pc çöktü yeniden yapılmış idi. It rebot çalıştı ama hiçbir şey olmadı, ekran boş kaldı. |
|
| |||
| |||
| I would say ya işlemci veya grafik kartı. Amacıyla da ekarte etmek için bir grafik kartına erişim var mı? Ayrıca içinde bir göz ve emin tüm fanlar toz temiz ve çalışma yapmak. Fan toz bile küçük miktarda işlemci aşırı yapabilirsiniz. Dave. |
|
| |||
| |||
| Orada hayran orada toz çok şey var çalışıyoruz. Ama fanlar çalışma bitecek gibi görünmüyordu. Bazı oyunlar olarak benim grafik kartı ile her zaman birkaç saniye özellikle yeni olanları sonra düştü sorunlar çok oldu. Bu işlemci nadir için başarısız mı? Başka bir grafik kartı için hiçbir erişebilirsiniz. Böylece sabit disk tamam mı sanıyorsun? It CMOS creen noktasına geliyor vasıl çizme gibi görünebilir. Ama elbette ben bir şey göremiyorum. |
|
| |||
| |||
| Eğer olsa bile, daha sonra da CPU ve grafik iyi kısa bir CMOS ekran görebilirsiniz. Bu daha önce belirtilen olmalıdır. Neredeyse aşırı ısınma gibi, daha önce toz bile bir dakika tutar dedi ve hemen kapatma aşırı ısınmaya neden olur belli. Bir Hoover alın ve dışarı fırça ve almak tamamen temizledik. |
|
| |||
| |||
| Üzgünüz, bu tamamen yanlış yorumlamak varsa, bilgisayar çizme yukarıya sonra çalışın demek? Sen BIOS girebilir miyim? |
|
| |||
| |||
| Pc açılış kadar birkaç saniye sonra durur, hiçbir şey ekranda belirir çalışır. No i BIOS veya CMOS giremezsiniz. Hiçbir şey ekranda görüntülenir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İlk olarak, bir grafik kartı sonra anakartınızın yok onboard grafik yonga seti var mı? Eğer öyleyse, grafik kartı çıkarmak ve çizme çalışın. Çünkü (1) Ben sadece hiç bir kullanıcı ihmal ** ve Bir işlemci overheats (2), o-ecek kapanma olabilir, ama üzerinden başarısız duymuştum O kadar (mo at) çok tehlikeli bir işlemci ile ilgili değilim bir kez soğutucu yeniden başlatılır. ** arkasında komik bir hikaye, bir. Her neyse, bu sorunu gidermek için, yukarıda belirtildiği gibi, GPU çıkarmak yan panel çıkarıp açın, görsel tüm fanlar onaylamak gerekir iplik ve sonuçları ile yanıtlayın.
![]() |
|
| Bookmarks |