![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер не буде завантажуватися на екрані настройки CMOS або вікон. Загоряться на моєму комп'ютері, жорсткий диск крутиться трохи, а потім зупиняється. Контроль залишається порожнім, нічого не включиться. Допомога будь ласка:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bleep це?
| |||
| |||
| Існує не Bleeps. Дейв Мій жорсткий диск зробив кілька шуму, як це було, коли мій перезавантаження ПК розбився під час гри. Він намагався rebot але нічого не відбулося, то монітор залишається порожнім. |
|
| |||
| |||
| Я б сказав, як процесор або відеокарту. Чи маєте ви доступ до відеокарті, з тим щоб виключаю цього? Також загляньте всередину і переконайтеся, що всі фанати, є чистими від пилу і працювати. Навіть найменша кількість пилу на вентилятор може зробити перегрів процесора. Дейв. |
|
| |||
| |||
| Там вентилятори на ньому працює багато пилу. Але фани не здаються старше працездатного. У мене було багато проблем з графічною картою деякі ігри завжди розбився через кілька секунд особливо нові. Це рідкісний для процесора на провал? У мене немає доступу до іншої відеокарти. Таким чином, ви думаєте, що жорсткий диск в порядку? Здається, щоб зупинити завантаження в точці CMOS creen Далі. Але, звичайно, я нічого не бачу. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви бачите CMOS екрану, навіть якщо це коротко, то процесор штрафу, а також ваші графіки. Ви повинні були про це раніше. Майже напевно її перегріву, як я вже казав раніше, навіть незначна кількість пилу, призведе до перегріву і негайне вимикання. Отримати Гувер і кисть, і отримати його повністю очищено. |
|
| |||
| |||
| На жаль є Абсолютно невірно тлумачили це комп'ютер намагається вести завантаження тоді? Чи можете Ви увійти в BIOS Setup? |
|
| |||
| |||
| PC намагається завантажити на кілька секунд, а потім зупиняється, нічого не з'являється на екрані. Ні я не можу увійти в BIOS Setup або CMOS. Ніщо не з'являється на екрані. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-перше, як ви графічної карти, чи має ваша материнська плата має інтегрованих графічних чіпсетів? Якщо так, то видаліть відеокарти і спробуйте завантажитися. Я не настільки стурбовані (на мо) з ненадійною процесор, тому що (1) Я тільки чули один недолік користувачів через недбалість ** і (2) Якщо процесор перегрівається, він буде завершення роботи, але може бути Після перезапуск кулера. ** Смішні історії, яка стоїть за одним. У будь-якому випадку, вам необхідно усунути цю проблему, видаліть ГПУ, як зазначено вище, прийняти бічній панелі та увімкніть на позиції, переконайтеся, всі вентилятори обертатися і відповідь з результатами.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні потужності до випуску - м'яч CMOS проблема | camnz | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 12 червня 2009 01:59 |
| Синій екран Проблема з Windows XP | bmathews | Генеральний обладнання чат | 4 | 14 березня 2009 11:55 |
| CMOS проблема (я думаю ...) | JellyMan | Процесори, материнські плати RAM & | 18 | 1 квітня 2008 06:05 |
| Допомога новачку екрані комп'ютера проблема | ken979 | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 жовтня 2007 15:57 |
| Потрібна допомога із завантаження Windows проблема! | mistamocopgreen | Операційні системи Windows | 1 | 25 жовтня 2007 18:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |