![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| За няколко седмици сега аз имам този досаден проблем: Когато включите компютъра си по него звучи като си на работа, но монитора остава в режим на сън, и мишка и клавиатура, не изглежда да работят. Когато тя започна Просто изключени всичко и захранване, и то изглежда да работи, но напоследък и това не помага. Когато бях на власт, а понякога тя звучи като му започва като нормален, а понякога и той започва beeping. Реших, че проблемът вероятно е било на RAM или майката борда, но аз наистина не знам Какво мислите? Calibri] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не показва грешки обикновено са графични карти или процесора.
Dead дънни платки обикновено не води до живот на всички. Бих се отстрани излитане и се уверете, че вентилатора на процесора работи и не е запушена с прах и отломки. Ако имате продължи да ползва машината, тъй като този първи започнаха съществува голям шанс имате сготвени на процесора. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| ОК взех погледнем вътре, а CPU вентилатора работи Има ли нещо, което мога да направя за да се опита да се поправи? |
|
| |||
| |||
| Дали тя spotlessly чисти, малки количества прах направи всичко различно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато ти обувка горе, има ли дисплея на всички?
| |||
| |||
| Най-често срещан проблем аз открихме, когато тя продължава beeping е лоша памет, така опитайте смяна на паметта. Седне всички карти и кабели. Що се отнася до по-горе мнение, че не се показва на видео карти проблем аз открихме, че винаги е вярно. Опитайте се изтегля с памет и след това рестартирайте, вие ще видите, че вие нямате дисплея. |
|
| |||
| |||
| Тя наистина е паметта, взех го, сложи го в различен слот и тя изглеждаше да го свърши за няколко минути. но после ми компютър просто замрази, и се върна към стария проблем. А монитор, мишка и клавиатура, не работят, а когато аз мощност на компютъра издава сигнал на всяка минута 1 дълъг сигнал и след това 2 кратки издава сигнал. |
|
| |||
| |||
| Мда .... ако това е определено 1 дълъг сигнал и след това 2 кратки издава сигнал, а след това на графична карта е мъртъв. |
|
| |||
| |||
| Когато обувка там 'никакъв desplay на всички, и на монитора остава в режим на сън. В издава сигнал са 1 дълъг сигнал и 2 кратки, която е според вашата връзка е лош видео адаптера проблем. Но в моя компютър не разполага с отделна видео адаптер, нейната част от motherbord, какво мога да направя? |
|
| |||
| |||
| Може ли само получи нови графични карти, макар че старата е част от дънната платка? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IE6 кормуване ме луд! | lukeshep | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 6 май 2009 г. 09:41 |
| Проблем с екран кормуване ме луд! PLS Help! | carlyjayne1 | Графика на карти & Монитори | 2 | 20 Октомври, 2008 07:10 |
| Какво е всеки, на шофиране | CallumUK | Изключено Тема Дискусия | 6 | 13 Март 2008 12:01 |
| Помощ моля, това е движеща ми ядосан | timbo | Общи Хардуер Чат | 17 | 24 ноември 2007 15:12 |
| Помощ! Поп UPS карат ме бисквити! | curlysmith | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 23rd Oct 2007 11:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |