![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Za pár týdnů jsem tento nepříjemný problém:
Když jsem se zase na mém počítači to zní stejně jako její práci, ale na monitoru zůstane v režimu spánku a na myš a klávesnice, nezdá se, že práce. Když začal jsem Unplugged všechno a zapnutý, a zdálo se do práce, ale v poslední době dokonce, že to není pomoci. Když jsem se o moc, občas to zní jako jeho výchozí jako normální, a někdy to začíná beeping. Myslel jsem, že problém je zřejmě buď RAM či matka palubě, ale nemám opravdu znát Co si o tom myslíte? Calibri] |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne displej vady jsou zpravidla grafické karty nebo procesoru.
Mrtvý motherboardy obvykle v žádném život vůbec. Já bych se staví na stranu vypnout a ujistěte se, že CPU ventilátor pracuje a není ucpaná prachem a úlomky. Máte-li i nadále používat, protože tento stroj začal existuje vysoká šance, že byste si vařené procesoru. Můj systém: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
OK jsem se podívat dovnitř, a CPU ventilátor pracuje
Existuje něco můžu udělat, zkuste ho vyřešit? |
|
|
|||
|
|||
|
Je to čistá bez poskvrny, malé množství prachu učinit všechny rozdíly.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Když se spustit, je nějaká zobrazení na všech?
|
|||
|
|||
|
Nejčastějším problémem jsem našel, když ji beeping je špatné paměti tak zkuste swapování paměti. Reseat všechny karty a kabely. Pokud jde o komentář výše uvedeného vyplývá, že žádný displej je grafickou kartou problém, jsem zjistil, že to vždy pravda. Zkuste vytahování paměť a restartuje počítač, uvidíte, že nemáte žádný displej.
|
|
|
|||
|
|||
|
Je to opravdu bylo v paměti, vzal jsem si to, dej to na jiném slot a zdálo udělat trik za pár okamžiků.
ale pak moje PC jen zmrazila, a vrátili se ke starému problému. Nyní monitor, myš a klávesnici nefungují, a když jsem síly na počítač pípne každou minutu 1 dlouhé pípnutí, a pak 2 krátké pípnutí. |
|
|
|||
|
|||
|
Jo .... pokud je to určitě 1 dlouhé pípnutí, a pak 2 krátké pípnutí, pak grafická karta je mrtvý.
|
|
|
|||
|
|||
|
Když jsem se spustit neexistuje desplay vůbec, a na monitoru zůstane v režimu spánku.
Na 1 pípnutí jsou dlouhé a 2 krátké pípnutí, což je dle Vašeho odkazu je Bad video adaptér problém. Ale můj počítač nemá samostatné grafické karty, její součástí je motherbord, co mám dělat? |
|
|
|||
|
|||
|
mohu jen získat novou grafickou kartu, i když starý je součástí základní desky?
|