![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Για μερικές εβδομάδες τώρα που έχω αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα: Όταν ο υπολογιστής μου να στραφώ σε αυτό ακούγεται σαν την εργασία, αλλά η οθόνη παραμένει σε κατάσταση νάρκης, καθώς και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο δεν φαίνεται να εργαστούν. Όταν άρχισε μόλις UNPLUGGED για τα πάντα και κινούνται, και φάνηκε να εργαστούν, αλλά πρόσφατα ακόμη και αυτό δεν βοηθά. Όταν για την εξουσία, μερικές φορές ακούγεται σαν τις πρώτες ως κανονικό, και μερικές φορές ξεκινά beeping. Σκέφτηκα ότι το πρόβλημα είναι πιθανώς είτε από τη μνήμη RAM ή η μητέρα του σκάφους, αλλά δεν γνωρίζουν Ποια είναι η γνώμη σας; Calibri] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν απεικόνιση σφάλματα είναι κανονικά κάρτα γραφικών ή CPU.
Νεκρά Μητρικές συνήθως δεν έχουν ως αποτέλεσμα τη ζωή σε όλα. Είχα αναλάβει την πλευρά off και να βεβαιωθείτε ότι το CPU fan δουλεύει και δεν είναι φραγμένο με τη σκόνη και τα θραύσματα. Αν έχετε συνέχισαν να χρησιμοποιούν το μηχάνημα αυτό, δεδομένου ότι για πρώτη φορά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα έχετε ψημένα την CPU. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Εντάξει έκανα μια ματιά στο εσωτερικό, και το CPU fan δουλεύει Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να προσπαθήσω να το διορθώσω; |
|
| |||
| |||
| Είναι άψογα καθαρό, μικρές ποσότητες σκόνης κάνει όλη τη διαφορά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν boot up, υπάρχει απεικόνιση σε όλα;
| |||
| |||
| Τα πιο κοινό πρόβλημα που έχω σημειώσει, όταν κρατά beeping είναι τόσο κακή μνήμη επιχειρήστε την εναλλαγή της μνήμης. Ξανακαθίζω όλες τις κάρτες και τα καλώδια. Όσον αφορά το σχόλιο ότι δεν παραπάνω απεικόνιση είναι μια κάρτα οθόνης που έχω πρόβλημα που διαπιστώθηκε ότι ισχύει πάντα. Δοκιμάστε φεύγουν τη μνήμη και έπειτα θα επανεκκινήσει, θα δείτε ότι δεν έχετε οθόνη. |
|
| |||
| |||
| Πραγματικά ήταν η μνήμη, πήρα το, να είναι σε διαφορετικό slot και φαίνεται να κάνει το κόλπο για μερικά λεπτά. αλλά στη συνέχεια τον υπολογιστή μου απλά πάγωσε, και πήγε πίσω στο παλιό πρόβλημα. Τώρα, η οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο δεν λειτουργούν, και όταν εγώ εξουσία στον υπολογιστή μπιπ κάθε λεπτό 1 μακρύ μπιπ, και στη συνέχεια 2 σύντομο μπιπ. |
|
| |||
| |||
| Ναι .... αν είναι σίγουρα 1 μακρύ μπιπ, και στη συνέχεια 2 σύντομο μπιπ, τότε η κάρτα γραφικών είναι νεκρός. |
|
| |||
| |||
| Όταν κάνω εκκίνηση μέχρι που δεν υπάρχει σε όλα τα desplay, την παρακολούθηση και παραμένει στην κατάσταση νάρκης. Τα ηχητικά σήματα είναι 1 μακρύ μπιπ και 2 σύντομη, η οποία είναι σύμφωνα με την σύνδεση σας είναι μια κακή προσαρμογέα οθόνης πρόβλημα. Αλλά ο υπολογιστής μου δεν έχει ξεχωριστό προσαρμογέα οθόνης, από την πλευρά του motherbord, τι μπορώ να κάνω; |
|
| |||
| |||
| Μπορώ να κάνω μόνο μια νέα κάρτα γραφικών ακόμα και αν το παλιό είναι τμήμα της μητρικής πλακέτας; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| IE6 με την οδήγηση των τρελών! | lukeshep | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6η Μαΐου 2009 09:41 |
| Πρόβλημα με οθόνη οδήγησης μου τρελοί! pls help! | carlyjayne1 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 20 Οκτ 2008 07:10 |
| Τι είναι ο καθένας οδήγησης | CallumUK | Off Topic Συζήτηση | 6 | 13 Μαρ 2008 12:01 |
| Βοήθεια παρακαλώ οδήγηση μου είναι τρελός | timbo | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 24 Νοε 2007 15:12 |
| Βοήθεια! Pop ups είναι κράκερς οδήγησης μου! | curlysmith | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 23 Οκτ 2007 11:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |