![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Za nekoliko tjedana sam ovaj peckav problem: Našto JA okret moj računalo na njoj zvuči kao njen rad, ali monitor ostaje u sleep modu, a miš i tipkovnica ne činiti se to funkcionirati. Kada je počeo sam sve i UNPLUGGED powered na, a činilo da rade, ali u zadnje vrijeme ni to ne pomaže. Kada sam na moć, ponekad to zvuči kao njegova polazna kao normalno, a ponekad i ona počne beeping. Sam shvatio da je problem vjerojatno bilo RAM ili majka odbora, ali ja ne znam Što da li vi misliti? Calibri] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne prikaz greške obično grafičkom karticom ili CPU.
Dead Matične ploče u pravilu rezultat ni u životu uopće. Htio uzeti stranu off i provjerite CPU ventilator radi i nije začepljen sa prah i krhotine. Ako ste nastavili koristiti stroj jer ovaj prvi počeo postoji velika šansa imate kuhani CPU. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| U redu sam uzeo pogledati unutra, a CPU ventilator radi Ima li išta mogu učiniti da pokušate to popraviti? |
|
| |||
| |||
| Je li spotlessly čiste, male količine prašine učiniti sve razlika. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada čizma gore, je li bilo koji display na svim?
| |||
| |||
| Najčešći problem kada sam pronašao ga drži beeping je memorija loša, tako probajte trampljenje memorije. Metnuti svim karticama i kablovima. Kao što je gore na komentar da nema zaslon video card problem sam ustanovio da je uvijek istina. Pokušajte čupanje memoriju i onda ponovno podizanje sustava, vidjet ćete da nema zaslon. |
|
| |||
| |||
| To je bio stvarno memorije, uzeo sam ga, stavi ga u neku drugu utor i činilo da je trik za nekoliko trenutaka. ali onda samo moj pc smrznuti se, te se vrati na stari problem. Sada monitor, miš i tipkovnica ne radi, i kad sam snagom na računalu beeps svake minute 1 dugi zvučni signal, a onda 2 kratka beeps. |
|
| |||
| |||
| Yup .... ako je definitivno 1 dugi zvučni signal, a onda 2 kratka beeps, onda Grafička kartica je mrtav. |
|
| |||
| |||
| Našto JA čizma gore nema desplay at svi, i monitor ostaje u sleep modu. The beeps su 1 dugi kratki zvučni signal i 2, što je prema Vašem link je loš videoprilagodnika problem. Ali moj računalo neće imati zasebnu videoprilagodnik svoj dio od motherbord, što mogu učiniti? |
|
| |||
| |||
| Mogu li samo dobiti nove grafičke kartice, iako stari je dio matične ploče? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IE6 vožnji mi ludi! | lukeshep | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 6. svibanj 2009 09:41 |
| Problem s zaslonom vožnji mi ludi! pls pomoć! | carlyjayne1 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 20. listopad 2008 07:10 |
| Što je svima vožnje | CallumUK | Off Topic Discussion | 6 | 13. ožujak 2008 12:01 |
| Pomozite molim vas da je vozeći mene pobijesniti | timbo | General Hardware Chat | 17 | 24. studeni 2007 15:12 |
| Help! Pop-up prozore su krekeri vozeći mene! | curlysmith | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 23. listopad 2007 11:22 |
| Thread Tools | |
| |