![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Pár hétig most meg ez bosszantó probléma: Amikor viszont a számítógépet és az úgy hangzik, mint a munka, de a monitor alvó módban marad, és az egér és a billentyűzet sem működik. Amikor elkezdte csak unplugged mindent kapcsolva, és úgy tűnt, a munka, de mostanában még ez sem segít. Amikor hatalom, néha úgy hangzik, mint annak a szokásos, és néha indul csipogó. Rájöttem, hogy a probléma valószínűleg vagy a RAM vagy az anya fórumon, de én nem igazán tudom Ön mit gondol? Calibri] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nincs kijelző hibák általában grafikus kártya, vagy CPU.
Dead Alaplapok eredmény általában nem élet minden. Szeretnék venni az oldalán ki és győződjön meg róla, a CPU ventilátor dolgozik, és nem eltömődött por és törmelék. Ha továbbra is használja a gépet, mert ezt az első kezdett van nagy esély van főzve a CPU. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| OK vettem egy pillantást belül, és a CPU ventillátor dolgozik Van valami, amit tehetek, hogy próbálja megjavítani? |
|
| |||
| |||
| Vajon spotlessly tiszta, kis mennyiségű, por, hogy a különbség. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a boot up, van-e bármilyen kijelző egyáltalán?
| |||
| |||
| A leggyakoribb probléma, amit találtam, ha folyton csipogó rossz memória így próbálja swapping a memóriát. Újra leültet összes kártyát és kábeleket. A fenti megjegyzés, hogy a kijelző a videokártya probléma már megállapította, hogy mindig igaz. Próbáld ki, hogy a memória és újraindít, akkor látjuk, hogy nincs meg. |
|
| |||
| |||
| Ez tényleg a memória, vettem ki, hogy ez egy másik nyílás, és úgy tűnt, hogy ezt a trükköt pár pillanatig. de akkor én csak a pc befagyasztotta, és ment vissza a régi probléma. Most a monitor, egér és billentyűzet nem működik, és amikor hatásköre a számítógép sípol percenként 1 hosszú sípolás, majd 2 rövid hangjelzést ad. |
|
| |||
| |||
| Aha .... ha véglegesen 1 hosszú sípolás, majd 2 rövid hangjelzést ad, majd a Grafikus kártya meghalt. |
|
| |||
| |||
| Amikor boot up nincs desplay egyáltalán, és a monitor alvó üzemmódban marad. A sípolás 1 sípolás hosszú és 2 rövid, amely szerint összefüggés van a rossz videokártya probléma. De a számítógépen nincs külön videokártya, ennek része a motherbord, mit tehetek? |
|
| |||
| |||
| Én is csak egy új grafikus kártya még akkor is, ha a régi, része az alaplap? |