![]() |
|
| |||
| |||
| במשך כמה שבועות, עכשיו יש לי בעיה זה מעצבן: כאשר אני פונה על המחשב שלי, זה נשמע כאילו העבודה שלו, אבל את נשארת לפקח על מצב שינה, וכן את העכבר ואת לוח המקשים לא נראה עבודה. מתי זה התחיל אני רק unplugged מופעל על הכל, וזה נראה עובד, אבל בזמן האחרון גם זה לא עוזר. כשאני על העוצמה, לפעמים זה נשמע כאילו את מתחילה כרגיל, ולפעמים היא מתחילה beeping. הבנתי כי הבעיה היא ככל הנראה גם את זיכרון RAM או לוח האם, אבל אני לא ממש יודע מה אתה חושב? Calibri] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין להציג תקלות הם בדרך כלל מעבד או כרטיס המסך.
המלח motherboards בדרך כלל תוצאה לא חיים בכלל. אני רוצה לקחת ממני את הצד וודא CPU מעריץ פועלת ולא עם אבק סמיך או מפולת. אם אתם ממשיכים להשתמש במכונה הראשונה מאז זה התחיל יש סיכוי גבוה שיש לך את CPU מבושל. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אישור לקחתי להסתכל פנימה, ואת CPU אוהד פועל האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לנסות לתקן את זה? |
|
| |||
| |||
| האם זה spotlessly נקי, כמויות קטנות של אבק לעשות את כל ההבדל. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בעת האתחול המצב, האם יש להציג בכלל?
| |||
| |||
| הבעיה נפוצה ביותר, אני כבר נמצא כשהוא שומר beeping הוא זיכרון רע כל כך לנסות להחליף את הזיכרון. Reseat כל הקלפים ואת הכבלים. לגבי התגובה הנ"ל כי היא לא להציג כרטיס הווידאו בעיה כי אני כבר נמצא תמיד נכון. נסה תלישה הזיכרון ולאחר מכן אתחול מחדש, תראה כי אין לך לתצוגה. |
|
| |||
| |||
| זה באמת היה הזיכרון, לקחתי את זה, לשים את זה בדרך אחרת וזה נראה מקום מתאים לעשות את העבודה למשך כמה רגעים. אבל אז המחשב שלי פשוט froze, והלכתי לראש הישנות הבעיה. עכשיו את צג, העכבר ואת המקלדת לא עובדת וגם כאשר אני הכוח במחשב beeps מכל רגע ארוך הביפ 1, 2 ולאחר מכן beeps קצר. |
|
| |||
| |||
| Yup .... אם זה בהחלט 1 הביפ ארוכה, ולאחר מכן 2 קצר beeps, אזי כרטיס מסך הוא מת. |
|
| |||
| |||
| כאשר אני מעלה אתחול אין desplay בכלל, ואת נשארת לפקח על מצב שינה. את beeps ארוך הביפ הן 1 ו 2 קצר, אשר על פי הקישור שלך הוא רע מתאם הווידיאו בעיה. המחשב שלי, אבל אין מתאם וידאו נפרדים, מצדה של motherbord, מה אני יכול לעשות? |
|
| |||
| |||
| אני יכול לקבל כרטיס מסך חדש אף אחד הישנה היא חלק לוח האם? |