![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Už kelių savaičių dabar turiu tai erzina problema: Kai aš savo ruožtu mano kompiuterio ji atrodo savo darbo, bet monitorius lieka pristabdytąją veikseną ir pelė ir klaviatūra, neatrodo, kad darbo. Kai ji pradėjo aš tiesiog unplugged viskas ir įjungtas, ir atrodė, kad darbas, bet pastaruoju metu net ir tai ne padeda. Kai aš galia, kartais ji skamba kaip jos pradžia, kaip įprasta, o kartais jis pradeda garso signalų. Man atrodė, kad problema greičiausiai yra arba RAM arba motina lenta, but I don't really know What do you think? Calibri] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nr ekrano gedimai dažniausiai yra vaizdo plokštės ar procesoriaus.
Dead Portatiles paprastai sukelia ne gyvenimo apskritai. Norėčiau imtis pusėje išjungti ir įsitikinkite, kad procesoriaus ventiliatorius dirba, ir nėra užsikimšusi dulkių ir šiukšlių. Jei turite ir toliau naudoti aparatas, nes tai pirmasis pradėjo ten yra didelė tikimybė turite virti CPU. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Gerai, aš pradėjau ieškoti viduje, ir procesoriaus ventiliatorius dirba Ar yra kas nors galiu pabandyti pataisyti? |
|
| |||
| |||
| Ar spotlessly švarus, maži dulkių, kad visas skirtumas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiekvieną kartą paleidus, tai ten bet ne visi parodyti?
| |||
| |||
| Dažniausios problemos Radau kai ji veda garso signalų yra bloga atmintis, todėl pabandykite Swapping atminties. Valykite visus kortelės ir kabeliai. Kaip į komentarą aukščiau, kad ekranas yra vaizdo plokštės problema mes pastebėjome, kad visada tiesa. Gauta pasitraukė iš atminties ir iš naujo paleisti kompiuterį, pamatysite, kad jūs neturite kalbomis. |
|
| |||
| |||
| Jis tikrai buvo atminties, man jis paėmė jį, įdėkite jį į kitą lizdą ir atrodė, kad tai pavyko dėl momentus pora. bet tada mano PC tiesiog užšaldė, ir grįžo į senas problemas. Dabar monitorius, pelė ir klaviatūra neveikia, ir kai aš galia kompiuteris pypteli kas minutę 1 ilgas pyptelėjimas ir po to 2 trumpus pypsi. |
|
| |||
| |||
| Yup .... jei jis tikrai 1 ilgas pyptelėjimas ir po to 2 trumpus pypsi, tada Graphics Card mirę. |
|
| |||
| |||
| When I boot up Nėra jokios desplay ir stebėti lieka pristabdytąją veikseną. Pypteli yra 1 ilgas pyptelėjimas ir 2 trumpi, kuri yra pagal jūsų nuorodą yra bloga vaizdo adapterio problema. Bet mano kompiuteris neturi atskiros vaizdo plokštė, jos dalis motherbord, ką aš galiu padaryti? |
|
| |||
| |||
| i can just get naują grafikos plokštę, nors ir senas yra dalis plokštę? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| IE6 vairuotojo man proto! | lukeshep | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6 gegužė 2009 09:41 |
| Problema su ekrano vairuotojo man proto! Pls help! | carlyjayne1 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 20 spalis 2008 07:10 |
| Koks yra kiekvieno vairuotojo | CallumUK | Off Topic Discussion | 6 | Kovas 13, 2008 12:01 |
| Help please to vairuotojo man proto | Timbo | General Hardware Chat | 17 | Lapkritis 24, 2007 15:12 |
| Help! Pop ups vairuojate man sausainių! | curlysmith | Virus, Spyware & Security | 1 | 23 spalis 2007 11:22 |
| Temos įrankiai | |
| |