![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Par dažām nedēļām tagad man ir šī kaitinošu problēmu: Kad es savukārt mana datora tas izklausās pēc darba, bet kontrolēt paliek miega režīmā un pele un tastatūra nešķiet strādāt. Kad tas sākās es vienkārši atvieno visu un powered on, un šķita, uz darbu, bet pēdējā laikā pat ka nav palīdz. Kad es varu par dažreiz īsti sākas normāli, un reizēm tas sāk pīkstienus. Es sapratu, ka problēma ir iespējams vai nu RAM vai māte klāja, bet man nav īsti zināms What do you think? Calibri] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav displeja kļūmes parasti grafikas karte vai CPU.
Dead motherboards parasti nenoved ne dzīvē vispār. Es lūdzu ņemt pusē off un pārliecinieties CPU ventilators strādā, un nav aizsprostotas ar putekļiem, un atlūzām. Ja Jums ir jāturpina lietot automātu, jo tas pirmo reizi sāka pastāv augsts iespēja jums ir vārīti CPU. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| OK Paņēmu izskatās iekšpusē un CPU ventilators darbojas Vai tur kaut ko varu darīt, lai mēģinātu labot? |
|
| |||
| |||
| Tas spotlessly tīra, maza putekļu daudzumu, darīt visu starpību. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad jūs boot uz augšu, ir kāda displejs vispār?
| |||
| |||
| Visbiežāk problēma es esmu atradis, kad tas pārvietojas skaņas ir slikta atmiņa, lai mēģinātu pārnešana atmiņu. Reseat visas kartes un kabeļi. Attiecībā uz komentāru iepriekš, ka displejs ir videokartes problēma es esam noskaidrojuši, ka vienmēr ir taisnība. Izmēģiniet izbrauc atmiņu un pēc tam reboot, jūs redzēsiet, ka Jums nav displeju. |
|
| |||
| |||
| Tas tiešām bija atmiņu, es to noteikti, ielieciet to atšķirīgu nišu un tas likās darīt triks pāris mirkļus. bet tad mans pc vienkārši iesaldēja, un gāja atpakaļ pie vecā problēma. Tagad monitoru, peli un klaviatūru nestrādā, un kad es varu par datora iepïkstas katru minūti 1 garš pīkstiens, un pēc tam 2 īstermiņa pīkstieni. |
|
| |||
| |||
| Yup .... ja tas ir noteikti 1 garš pīkstiens, un pēc tam 2 īstermiņa pīkstieni, tad Graphics Card ir miris. |
|
| |||
| |||
| Kad es boot up to nav vispār desplay un kontrolēt paliek miega režīmā. Pīkstieni ir 1 garš pīkstiens un 2 īsus, kas ir saskaņā ar jūsu saite ir Bad video adapteris problēmu. Bet mans dators nav atsevišķa video adapteris, tās daļas motherbord, ko es varu darīt? |
|
| |||
| |||
| es varu tikai iegūt jaunu grafikas karti, kaut vecā ir daļa no mātesplatē? |