![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Przez kilka tygodni teraz mam ten przykry problem: Kiedy mój komputer to brzmi jak jego pracy, ale monitor pozostaje w trybie uśpienia, a także myszy i klawiatury nie wydaje się do pracy. Kiedy zaczęłam po prostu wszystko odłączony i włączony, i wydawało się do pracy, ale ostatnio nawet to nie pomaga. Kiedy moc, czasem brzmi jak jego rozpoczęcia jako normalne, a czasem uruchamia sygnał. Wyobraziłem, że problem jest prawdopodobnie albo RAM lub matka pokładzie, ale ja naprawdę nie wiem Co o tym sądzisz? Calibri] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nr wyświetlać błędy są zazwyczaj karty graficznej lub procesora.
Dead Motherboards zwykle nie powoduje życia w ogóle. I'd podjęcia strony startu i upewnij się, że wentylator procesora pracuje i nie jest zatkana z pyłu i gruzu. Jeśli w dalszym ciągu korzystać z komputera, ponieważ po raz pierwszy zaczęli istnieje duże szanse masz gotowane procesora. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| OK Ja wziąłem się wewnątrz, a procesor pracuje wentylator Czy jest coś mogę zrobić, aby spróbować go naprawić? |
|
| |||
| |||
| Czy spotlessly clean, niewielkie ilości pyłu podjęcia wszelkich różnic. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podczas rozruchu, czy istnieje wyświetlacz na wszystkich?
| |||
| |||
| Najczęściej problem I've found, kiedy jest zły sygnał zachowuje pamięć więc spróbuj zamienić pamięci. Dopasować wszystkie karty i kabli. W odniesieniu do powyższych uwag, że wyświetlacz nie jest karta graficzna problem I've found to zawsze prawdziwe. Spróbuj wyszukując w pamięci, a następnie ponownie uruchomić komputer, zobaczysz, że nie masz wyświetlacza. |
|
| |||
| |||
| To naprawdę było pamięci, wziąłem go, umieścić go w różne szczeliny i wydawało się, aby wykonać trick na kilka chwil. ale potem moim komputerze tylko zamroziła i poszedł z powrotem do starego problemu. Teraz monitor, mysz i klawiatura nie działa, a kiedy moc na komputerze sygnały co minutę 1 długi sygnał dźwiękowy, a następnie 2 krótkie sygnały dźwiękowe. |
|
| |||
| |||
| Yup .... czy to na pewno 1 długi sygnał dźwiękowy, a następnie 2 krótkie sygnały dźwiękowe, a następnie karty graficznej jest martwy. |
|
| |||
| |||
| Przy rozruchu nie desplay na wszystkich, a monitor pozostaje w trybie uśpienia. W sygnały są 1 długi sygnał i 2 krótkie, co jest zgodnie z linku jest Bad karty wideo problemu. Ale mój komputer nie posiada osobnej karty wideo, jego ramach motherbord, co mogę zrobić? |
|
| |||
| |||
| Czy mogę otrzymać nową kartę graficzną, choć stary jest częścią płyty głównej? |