![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Za pár týždňov som sa tomuto nepríjemnému problému: Když zapnu počítač na to znie ako jeho práca, ale monitor zostane v režime spánku a myši a klávesnice, nezdá sa, že práca. Keď to začalo všetko som odpojil a zapnú, a zdalo sa do práce, ale v poslednej dobe ani to nepomôže. Keď som sa o moc, občas to znie ako jeho počiatočné ako normálne, a niekedy to začne pískať. Myslel som, že problém je zrejme buď RAM alebo matka palube, ale ja naozaj neviem Čo si o tom myslíte? Calibre] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No display chyby sú zvyčajne grafickú kartu alebo procesor.
Dead dosky zvyčajne za následok vôbec žiadny život. Ja by som sa na stranu preč a uistite sa, že chladič procesora funguje a nie je zanesený prachom a nečistotami. Ak máte aj naďalej používať, pretože tento stroj začal existuje vysoká šanca, že by ste si varené CPU. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| OK som sa pozrieť dovnútra, a chladič procesora funguje Je niečo, čo môžem urobiť, aby sa pokúsili napraviť? |
|
| |||
| |||
| Je to čisté ako bezchybné, malé množstvo prachu, aby celý rozdiel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kedy teba topánka autobus, existuje nejaká displej vôbec?
| |||
| |||
| Najčastejším problémom som našiel, keď to drží pípanie je zlú pamäť, takže skúste prohozením pamäte. Rese všetky karty a káble. Pokiaľ ide o príspevok vyššie, že žiadny displej je grafickou kartou problém, som zistil, že je vždy pravda. Skúste vytiahnutie pamäť a reštartuje počítač, uvidíte, že nemáte žiadne zobrazenie. |
|
| |||
| |||
| Bola to opravdu pamäte, vzal som to, dať ho do druhého slotu a zdalo se stačiť na pár okamžikov. ale potom som pc len zmrazila, a vrátil sa k starému problému. Teraz monitor, myš a klávesnicu nefungujú, a keď som moc na počítač pípne každú minútu 1 dlhé pípnutie, a potom 2 krátke pípnutia. |
|
| |||
| |||
| Jo .... ak je to určite 1 dlhé pípnutie, a potom 2 krátke pípnutia, potom Grafická karta je mŕtvy. |
|
| |||
| |||
| Keď som sa spustiť neexistuje desplay vôbec, a monitor zostáva v režime spánku. Pípne sú 1 dlhé pípnutie a 2 krátke, čo je podľa Vášho odkazu je Bad grafického adaptéra problém. Ale môj počítač nemá samostatnú grafickú jeho časť motherbord, čo mám robiť? |
|
| |||
| |||
| Môžem len získať novú grafickú kartu, aj keď tá stará je súčasťou základnej dosky? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE6 jazdy mě naštvaná! | lukeshep | Web Design, hosting & SEO | 3 | 6. mája 2009 09:41 |
| Problem s obrazovkou jazdy mě naštvaná! pls pomoc! | carlyjayne1 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 20. októbra 2008 07:10 |
| Čo je všetci vodičského | CallumUK | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 13. marca 2008 12:01 |
| Pomôžte prosím, je to hnacie mne naštvaný | timbo | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 24. novembra 2007 15:12 |
| Pomoc! Pop ups jazdí mi tuknut! | curlysmith | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 23. októbra 2007 11:22 |
| Thread Tools | |
| |