![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| За неколико недеља сам овај узнемирујући проблем: Нашто ЈА окрет мој рачунар на њој звучи као њен рад, али монитор остаје у слееп моду, а миш и тастатура не чинити се за посао. Када је почео сам све и УНПЛУГГЕД поуеред на, а чинило да раде, али у задње време ни то не помаже. Када сам на моћ, понекад то звучи као његова полазна као нормално, а понекад и она почне беепинг. Сам схватио да је проблем вероватно било РАМ или мајка одбора, али ја не знам Шта чинити те мислити? Цалибри] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не приказ грешке обично графичком картицом или ЦПУ.
Деад Матичне плоче у правилу резултат ни у животу уопште. Хтео узети страну офф и проверите ЦПУ вентилатор ради и није зачепљен са прах и крхотине. Ако сте наставили користити машина јер овај први почео постоји велика шанса имате кухане ЦПУ. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| У реду сам узео погледати унутра, а ЦПУ вентилатор ради Има ли било што могу учинити да покушате то поправити? |
|
| |||
| |||
| Да ли је спотлесслы чисте, мале количине прашине учинити све разлика. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када чизма сеттле, је ли било који дисплаы на свим?
| |||
| |||
| Најчешћи проблем када сам пронашао га држи беепинг је меморија лоша, тако пробајте трампљење меморије. Метнути свим картицама и кабловима. Као што је горе на коментар да нема екран видео цард проблем сам установио да је увек истина. Покушајте чупање меморију и онда поново подизање система, видећете да нема екран. |
|
| |||
| |||
| То је био стварно меморије, узео сам га, стави га у неку другу слот и чинило да је трик за неколико тренутака. али онда само мој пц замрзнути, те се врати на стари проблем. Сада монитор, миш и тастатура не ради, и кад сам снагом на рачунару беепс сваке минуте 1 дуги звучни сигнал, а онда 2 кратка беепс. |
|
| |||
| |||
| Ыуп .... ако је дефинитивно 1 дуги звучни сигнал, а онда 2 кратка беепс, онда Графичка картица је мртав. |
|
| |||
| |||
| Нашто ЈА чизма сеттле нема десплаы ат сви, и монитор остаје у слееп моду. Тхе беепс су 1 дуги кратки звучни сигнал и 2, што је према Вашем линк је лош видео адаптер проблем. Али мој рачунар неће имати засебну видео адаптер свој део од мотхерборд, што могу да урадим? |
|
| |||
| |||
| Могу ли само добити нове графичке картице, иако је стари део матичне плоче? |