![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Birkaç hafta için şimdi bu can sıkıcı problemi var:
Ben benim bilgisayar açmak ve çalışma gibi görünüyor ancak monitör uyku modunda kalır ve fare ve klavye çalıyor görünmektedirler yoktur. Ne zaman ben herşeyi unplugged ve açık başladı ve bu iş için görünüyordu, ama son zamanlarda bile yardımcı değildir. Bunu normal olarak başlıyor ve bazen de Bip başlar gibi sesler ne zaman güç, bazen. Bu sorun büyük olasılıkla ya RAM veya Anakartta olduğunu düşündüm, ama gerçekten biliyor musunuz Ne düşünüyorsun? Calibri] |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hayır ekran hataları normal olan grafik kartı ve işlemci.
Ölü anakartlar normalde hiç hayatında hiç sonuç. Ben yan çıkarmak ediyorum ve CPU Fan çalışıyor olduğundan emin olun ve toz ve döküntü ile tıkanmış değildir. Eğer bu ilk orada CPU pişmiş bir yüksek şansın başladı bu yana makine kullanmaya devam etmiştir. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Tamam, ve CPU yelpaze içinde bir göz aldı çalışıyor
Bunu tamir etmek için yapabileceğiniz bir şey var mı? |
|
|
|||
|
|||
|
Tertemiz, toz küçük miktarlarda tüm fark bu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne zaman açılış kadar, tüm herhangi bir ekran nedir?
|
|||
|
|||
|
Ben ne zaman Bip tutar bulduk En sık sorun kötü hafıza dolayısıyla hafıza swapping deneyin. Tekrar tüm kartları ve kablolar. Yukarıdaki açıklama ile ilgili olarak hiçbir ekran Ben her zaman doğru bulduk bir video kartı sorun. Ve sonra yeniden doğmuş gibi hafıza dışarı çekerek deneyin, size herhangi bir ekran göreceksiniz.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu gerçekten hafıza oldu, ben farklı bir yuvaya koyun dışarı aldı ve bu anları bir çift için işi görüldü.
ama o zaman benim bilgisayar sadece dondurdu, ve eski soruna gitti. Şimdi monitör, fare ve işe yaramazsa klavye ve bilgisayar bip sesi duyulur üzerinde zaman güç her dakika 1 uzun bip sesi ve ardından 2 kısa bip sesi duyulur. |
|
|
|||
|
|||
|
Evet .... eğer kesinlikle 1 uzun bip sesi ve ardından 2 kısa bip sesi duyulur, ardından Grafik Kartı öldü's.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben açılış orada hiç desplay, ve monitör uyku modunda kalır.
Bu bip sesi duyulur ve bu durum bağlantı göre 1 uzun bip sesi ve 2 kısa bir Bad video adaptörünün sorun. Ama benim bilgisayar, bir motherbord bir parçası, ne yapabilirim ayrı bir video bağdaştırıcı yoksa? |
|
|
|||
|
|||
|
Ben bile eski bir anakartın parçası olan yeni bir grafik kartı alabilirim?
|