![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| За кілька тижнів тепер у мене є ця прикра проблема: Коли я включаю свій комп'ютер це звучить як свою роботу, але монітор залишається в сплячому режимі, і миша і клавіатура не працює. Коли я тільки почав Unplugged і все включено, і здавалося, на роботу, але останнім часом навіть це не допомагає. Коли я владу, іноді це звучить як відправною як завжди, а іноді вона починається писк. Я подумав, що проблема, ймовірно, або в оперативній пам'яті або материнської плати, але я не знаю Що ви думаєте? Calibri] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Немає зображення несправності, як правило, відеокарта чи процесор.
Мертві платах зазвичай призводить до життя немає взагалі. Я б стати на бік Off і переконайтеся, що вентилятор працює і не засмічений пилом і сміттям. Якщо ви як і раніше використовують машини, так як це перший почав є високі шанси у вас є, приготовані на процесор. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| OK Я заглянув всередину, а вентилятор працює Чи є що я можу зробити, щоб спробувати виправити це? |
|
| |||
| |||
| Це бездоганно чистою, невелика кількість пилу зробити всі відмінності. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Під час завантаження, є будь-які прояви на всіх?
| |||
| |||
| Найбільш часто зустрічається проблемою я знайшов, коли воно зберігає звукові поганої пам'яті, так що спробуйте замінити пам'ять. Переінсталюйте все карти і кабелі. Що стосується зауваження вище, що не буде відображати це проблема відео карт я виявив, що завжди так. Спробуйте потягнувши пам'яті, а потім перезавантажиться, і Ви побачите, що у вас немає дисплея. |
|
| |||
| |||
| Це дійсно була пам'ять, я витягнув її, поклав його в інший слот, і здавалося, зробити трюк на пару моментів. але тоді мій комп'ютер просто завмер, а потім повернувся до старої проблеми. Тепер монітор, миша і клавіатура не працює, а коли влада на комп'ютер подає звуковий сигнал кожну хвилину 1 довгий звуковий сигнал, а потім 2 коротких звукових сигнали. |
|
| |||
| |||
| Ага .... якщо це визначено 1 довгий звуковий сигнал, а потім 2 коротких гудків, то відеокарта мертвий. |
|
| |||
| |||
| При завантаженні немає desplay на всіх, і монітор перебуває в режимі сну. Сигнал є 1 довгий звуковий сигнал, і 2 коротких, яка по вашому посиланню є поганим проблема відеоадаптера. Але мій комп'ютер не має окремий відеоадаптер, свою частину motherbord, що я можу зробити? |
|
| |||
| |||
| Чи можу я просто отримати нову відеокарту, хоча стара є частиною материнської плати? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IE6 зводить мене з розуму! | lukeshep | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 6 травня 2009 09:41 |
| Проблема з екраном зводить мене з розуму! PLS HELP! | carlyjayne1 | Графічні карти & Монітори | 2 | 20 жовтня 2008 07:10 |
| Що кожен водіння | CallumUK | Off Topic Discussion | 6 | 13 березня 2008 12:01 |
| Допомога будь ласка, це зводить мене з розуму | Timbo | Генеральний обладнання чат | 17 | 24 листопада 2007 15:12 |
| Допоможіть! Поп ИБП зводить мене з крекерами! | curlysmith | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 23 жовтня 2007 11:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |