![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, и за последния месец ми Bros 4 годишно Comp е ни дава проблеми, той остана всичко рестартиране на Windows XP идва на лого или се дълъг към обувка, Ами аз сменил твърдия диск и инсталиран Windows .. но понякога работят, а понякога и просто остава рестартиране, може да бъде с CMOS батерията защото напоследък си е ми показва CMOS шах грешка и аз натиснете клавиша F1 да продължи и товари defult настройки, също всичко аз опитвам inputing едно USB устройство, то се рестартира ![]() Tnx момчета |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почистете или сменете на вентилатора процесора, звучи като това е прегряване.
| |||
| |||
| Наздраве, че аз ще се опитам |
|
| |||
| |||
| Аз почисти вентилатора, поставени по-термична паста на процесора и се проверява оборота в минута на вентилатора, който е 2700, но все още рестартирането повече предложения PLZ Tnx много |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя може да бъде RAM, опитайте се да замени RAM, ако почистване на вентилатора CPU не работи
| |||
| |||
| и аз имам 3X512mb овни аз ще се опитам всеки един и да видите дали все още се рестартира tnx |
|
| |||
| |||
| Моля, не започвайте друга нишка за същия проблем, един е достатъчно. |
|
| |||
| |||
| О КРЗ tought различни ЗОП ще отговори, ОК и аз проверих на овена, чуй това УС има 3 слота и всеки има 512MB RAM, и съм махнал всички от тях и само да поставите един от тях, стартиране на компютъра и после рестартира, така че тогава аз опитал 2-ра един, но този път стартиране на компютъра и не е имало сигнал на екрана, така и на 3-то опитал овен и samething както е станало на 2-ро, опитал другите 2 слота с 2-ра и 3-та овен и все още няма сигнал на екрана, После опитал 1-во овен отново на всеки слот, но след това ми показа никакъв сигнал на екрана. Do U мислите си на дънната платка или овен?, Tnx много |
|
| |||
| |||
| изглежда дънната платка проблеми. на първо място проверете RAM слотове на дънната платка, премахване на прах за обесване. след проверка на злато конекторите на овен за драскотини и прах. , ако това doesn't работа след това се опитайте овена в друг компютър, ако е възможно. И накрая, да извлече CMOS батерията, чисти то тогава той се връща инча си светло сребро малък диск. Бъдете внимателни с нея. ако това doesn't работа опитайте с друг компютри батерията. IM не сте сигурни дали има проблеми с промяна на батерията така, научните изследвания, само в кутия. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърна държи на рестартирането | zkw111 | Общи Хардуер Чат | 0 | 15 Юни 2009 09:09 |
| Компютърна произволно рестартиране и bsod | wacked2015 | Общи Хардуер Чат | 18 | 19 Дек 2008 07:51 |
| Компютърна продължава да дава и рестартирането | Трис | Windows операционни системи | 41 | 15 Feb 2008 17:34 |
| Моят компютър поддържа рестартирането ... | Eska | Общи Хардуер Чат | 1 | 4 февруари 2008 13:46 |
| Comp рестартирането | Warrenisit | Windows операционни системи | 25 | 13 Jan 2008 03:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |