![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, i za poslední měsíc jsem bros 4 roky starý comp bylo, že nám problémy, to vše zůstalo restartování systému Windows XP nebo logo přichází po velmi dlouhé době zavést systém, i já změnil pevného disku a instalaci windows .. ale někdy to funguje a někdy to prostě zůstane restartu, může to být s CMOS baterie cos v poslední době jeho vykazuje mi CMOS checksum error, a stisknutím klávesy F1 i nadále a zatížení defult nastavení, také vše já namáhat inputing usb zařízení se restartuje ![]() tnx kluci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyčistit nebo vyměnit chladič procesoru, vypadá to přehřátí.
| |||
| |||
| cheers Budu se snažit, aby |
|
| |||
| |||
| i vyčistit ventilátor, dát více termální pastu na cpu a zkontrolujte, zda je ventilátor, který je 2700 ot / min, ale stále restartuje žádné další návrhy plz tnx a lot |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to být RAM, zkuste nahradit RAM na čištění ventilátoru procesoru nefunguje
| |||
| |||
| dobře já mít 3X512mb beranů Budu se snažit každý z nich, a uvidíme, jestli to pořád restartuje tnx |
|
| |||
| |||
| Prosím, nezačínejte jiném vlákně pro stejný problém, který je dost. |
|
| |||
| |||
| oh sry myslela, různé ppl odpoví, ok dobře kontrolovat i berana, slyšet MB má 3 sloty a každý má 512MB RAM, tak i odstranění všech z nich a dát jen jeden z nich, spuštění počítače a poté znovu, tak potom já tryed 2. jeden, ale tentokrát spuštění počítače a nebyl žádný signál na obrazovce, tak i tryed 3. berana a samething 2. jak se stalo, tryed další 2 sloty s 2. a 3. pístu a stále žádný signál na obrazovce, Pak jsem tryed 1. beran opět na každý slot, ale pak se mi ukázal, žádný signál na obrazovce. činit u cenit its deska nebo RAM?, tnx a lot |
|
| |||
| |||
| vypadá základní deska problémy. nejprve zkontrolovat RAM slotů na základní desce, odstraňte prach visí kolem. zkontrolujte zlaté konektory na berana pro všechny škrábance nebo prach. v případě, že doesnt work zkuste beran v jiném pc, pokud je to možné. Nakonec, vezměte si z CMOS baterii, vyčistěte pak ji znovu přihlásit svou světlou stříbrnou malý disk. Buďte opatrní s tím. v případě, že doesnt work zkuste jiný počítač baterie. im ne jistý, jestli tam jsou problémy s měnícími se baterii, takže to prostě výzkumu zapouzdřit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové drží na restartování | zkw111 | Obecné Hardware Chat | 0 | 15. červen 2009 09:09 |
| Počítač náhodně restartovat a bsod | wacked2015 | Obecné Hardware Chat | 18 | 19. prosinec 2008 07:51 |
| Počítač udržuje vzdát a restartovat | Tris | Operační systémy Windows | 41 | 15. únor 2008 17:34 |
| My pořád restartu PC ... | ESKA | Obecné Hardware Chat | 1 | 4. února 2008 13:46 |
| Comp restartování | Warrenisit | Operační systémy Windows | 25 | 13. ledna 2008 03:08 |
| Thread Nástroje | |
| |