μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Επανεκκίνηση του υπολογιστή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 11:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Επανεκκίνηση του υπολογιστή

Γεια σας παιδιά,
καλά για τον τελευταίο μήνα Αφοι μου 4 χρονών comp έχει να μας δώσει τα προβλήματα, ανέστειλε την επανεκκίνηση everytime το λογότυπο των Windows XP ή έρχεται σε παίρνει πολύ να ξεκινήσει,
και θ αλλάξει ο σκληρός δίσκος του και να εγκατασταθεί .. παράθυρα, αλλά μερικές φορές αυτό το έργο και μερικές φορές μένει μόνο επανεκκίνηση, μπορεί να γίνει με την μπαταρία CMOS μαρούλι τελευταία του είχε δείχνοντάς μου CMOS checksum error και πατάω F1 για να συνεχίσει και να φορτώνει τις ρυθμίσεις defult, επίσης everytime εγώ προσπαθώ inputing ένα USB συσκευή θα κάνει επανεκκίνηση

guys tnx
Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 11:42
Διαχειριστής Ομάδα

Καθαριότητα ή να αντικαταστήσει τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή, ακούγεται σαν να είναι η υπερθέρμανση.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 11:43
Νέο Μέλος Ομάδα

cheers θα προσπαθήσω να
Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 12:43
Νέο Μέλος Ομάδα

i καθαριστεί ο ανεμιστήρας, που περισσότερο termal πάστα για την cpu και ελέγχου στροφές του ανεμιστήρα, το οποίο είναι 2700, αλλά εξακολουθεί επανεκκίνηση

πλέον plz προτάσεις
tnx a lot
Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 12:44
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορούσε να είναι η μνήμη RAM, δοκιμάστε την αντικατάσταση της μνήμης RAM, εάν καθαρισμό του ανεμιστήρα του επεξεργαστή δεν λειτουργεί

Το σύστημά μου: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-Ε
Μνήμες:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
Western Digital Sata 160GB HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom και LiteOn 20x DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master υπόθεση και Antec PSU
Ψύξη:
2x Antec Ανεμιστήρες
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (ες):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 12:46
Νέο Μέλος Ομάδα

καλά έχω 3X512mb i κριάρια θα προσπαθήσει ο καθένας και να δει αν θα κάνει επανεκκίνηση ακόμα
tnx
Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 13:19
Διαχειριστής Ομάδα

Παρακαλώ μην αρχίσει άλλο νήμα για το ίδιο πρόβλημα, ένα είναι αρκετό.
Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 13:56
Νέο Μέλος Ομάδα

oh sry διδάξει διαφορετικά ppl θα απαντήσει,

ok καλά Έλεγξα το κριάρι, ακούω αυτό το
το ΔΣ έχει 3 υποδοχές και το καθένα έχει 512MB RAM, και έβγαλα όλα αυτά και απλά βάλτε ένα από αυτά, του υπολογιστή και στη συνέχεια άρχισε εκ νέου σε λειτουργία, έτσι ώστε στη συνέχεια θ Tryed η 2η, αλλά αυτή τη φορά ο υπολογιστής άρχισε και δεν υπήρχε σήμα στην οθόνη, γι 'αυτό Tryed το 3ο και το έμβολο samething ως το 2ο happend, Tryed τα άλλα 2 υποδοχές με το 2ο και 3ο ζευγαρώσει και εξακολουθεί να μην υπάρχει σήμα στην οθόνη,
τότε Tryed την 1η κριάρι και πάλι σε κάθε υποδοχή, αλλά τότε δεν μου έδειξε σήμα στην οθόνη.

do u think της μητρικής πλακέτας ή κριάρι του;;,
tnx a lot
Old 13 Δεκεμβρίου 2007, 15:06
Μέλος Ομάδα

Μοιάζει με τα προβλήματα της μητρικής πλακέτας. πρώτα απ 'όλα ελέγξτε τις υποδοχές μνήμης RAM για τη μητρική πλακέτα, αφαίρεση τυχόν σκόνης κρέμονται περίπου. στη συνέχεια, ελέγξτε τις συνδέσεις για το χρυσό κριάρι για τυχόν γρατζουνιές ή σκόνη. εάν αυτό doesnt δουλειά τότε δοκιμάστε το έμβολο σε διαφορετικό υπολογιστή, αν είναι δυνατόν. Τέλος, να συνάπτει CMOS μπαταρία σας, καθαρίστε την έβαλα πίσω μέσα στη συνέχεια, ένα λαμπρό μικρό ασημένιο δίσκο του. Να είστε προσεκτικοί με αυτό. εάν αυτό doesnt δουλειά δοκιμάστε μια άλλη μπαταρία υπολογιστές. im μη βέβαιος εάν υπάρχουν προβλήματα με την αλλαγή της μπαταρίας έτσι έρευνας ακριβώς incase.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.