manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Computer ponovnog

Reply

Thread Tools
Old 13. prosinca 2007, 11:37
Novi član grupe

Default Computer ponovnog

Hi momački,
dobro za posljednjih mjesec dana moje bros 4 godine star comp je dajući nam problema, to je ostao ponovnog pokretanja everytime logotip Windows XP dolazi na dan ili uzeti dug za dizanje,
i ja promijenio svoj hard disk i Installer Windows .. ali ponekad to rade, a ponekad i to samo ostaje ponovno pokretanje, može biti s CMOS baterijom cos u posljednje vrijeme njegova je pokazivanje mene CMOS checksum error pa ja pritisnite F1 za nastavak i opterećenja defult postavke, također sve ja probati inputing usb sprava to ponovno pokretanje

tnx guys
Old 13. prosinca 2007, 11:42
Administrator Group

Očistite ili zamijenite CPU ventilator, zvuči kao da je pregrijavanje.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13. prosinca 2007, 11:43
Novi član grupe

klicati Ja ću pokušati da
Old 13. prosinca 2007, 12:43
Novi član grupe

ja očišćen ventilator, stavite više Termal zalijepi na CPU ventilator i provjeriti je okr / min što je 2700, ali je još uvijek ponovno pokretanje

bilo više prijedloga plz
tnx puno
Old 13. prosinca 2007, 12:44
Donatorska Grupa

To bi mogla biti RAM, pokušajte zamjena RAM-a, ako čišćenje CPU ventilator ne radi

My System: Custom Built v1.2

Procesor (i):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Matične ploče:
Asus P5PL2-E
RAM memorija:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafička kartica (e):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 160GB HDD Sata
Optički pogon (e):
LG DVD-ROM i LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Master i hladnjaci Case Antec PSU
Hlađenje:
2x Antec Obožavatelji
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (e):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operacijski sustav (e):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 13. prosinca 2007, 12:46
Novi član grupe

izvor ja imati 3X512mb ovnove ja htijenje probati svatko i vidjeti da li još uvijek se ponovo pokreće
tnx
Old 13. prosinca 2007, 13:19
Administrator Group

Molimo, nemojte započeti novi konac za isti problem, jedan je dovoljan.
Old 13. prosinca 2007, 13:56
Novi član grupe

oh sry tought različite ZJN će odgovoriti,

ok i ja ček ovan, čuti ovo
MB ima 3 utora i svaki ima 512MB RAM, i ja maknuti sve ih staviti i samo jedan od njih, računalo koje je pokrenuo i tada ponovno pokretanje, pa onda ja tryed 2. jedan ali ovaj put je pokrenuo računalo i nije bilo signala na zaslonu, na taj način ja tryed 3. ovna i samething kao 2. happend, tryed ostali 2 mjesta s 2. i 3. ovan, a još uvijek nema signala na zaslonu,
onda ja tryed 1. ovan opet na svaki prorez, ali onda mi je pokazao nijedan signal na ekranu.

obaviti u misliti svoju matičnu ploču ili ovan?,
tnx puno
Old 13. prosinca 2007, 15:06
Member Group

Izgleda da je matična ploča probleme. prije svega provjerite RAM utore na matičnoj ploči, uklonite prašinu vješanje oko. onda provjeriti zlato priključcima na ovna za bilo ogrebotina i prašine. ako je to doesnt rade onda probati ovan u različitim pc ako je moguće. napokon, uzmu tvoj CMOS bateriju, čiste ga onda vratiti u. svoje svijetle srebrno malo disk. Budite pažljivi s njom. ako je to doesnt rada pokušajte s drugim računalima baterije. im ne siguran ako ima problema s izmjenom baterija na taj način istraživanja to samo obložiti.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Computer uspomena na ponovno pokretanje zkw111 General Hardware Chat 0 15. lipnja 2009 09:09
I ponovno pokretanje računalo nasumično bsod wacked2015 General Hardware Chat 18 19. prosinac 2008 07:51
Computer drži odustajanja i ponovnog Tris Windows Operating Systems 41 15. veljača 2008 17:34
Ponovno pokretanje moj PC čuva ... Eska General Hardware Chat 1 4. veljača 2008 13:46
Comp ponovnog Warrenisit Windows Operating Systems 25 13 siječanj 2008 03:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.