![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, dobro za posljednjih mjesec dana moje bros 4 godine star comp je dajući nam problema, to je ostao ponovnog pokretanja everytime logotip Windows XP dolazi na dan ili uzeti dug za dizanje, i ja promijenio svoj hard disk i Installer Windows .. ali ponekad to rade, a ponekad i to samo ostaje ponovno pokretanje, može biti s CMOS baterijom cos u posljednje vrijeme njegova je pokazivanje mene CMOS checksum error pa ja pritisnite F1 za nastavak i opterećenja defult postavke, također sve ja probati inputing usb sprava to ponovno pokretanje ![]() tnx guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očistite ili zamijenite CPU ventilator, zvuči kao da je pregrijavanje.
| |||
| |||
| klicati Ja ću pokušati da |
|
| |||
| |||
| ja očišćen ventilator, stavite više Termal zalijepi na CPU ventilator i provjeriti je okr / min što je 2700, ali je još uvijek ponovno pokretanje bilo više prijedloga plz tnx puno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bi mogla biti RAM, pokušajte zamjena RAM-a, ako čišćenje CPU ventilator ne radi
| |||
| |||
| izvor ja imati 3X512mb ovnove ja htijenje probati svatko i vidjeti da li još uvijek se ponovo pokreće tnx |
|
| |||
| |||
| Molimo, nemojte započeti novi konac za isti problem, jedan je dovoljan. |
|
| |||
| |||
| oh sry tought različite ZJN će odgovoriti, ok i ja ček ovan, čuti ovo MB ima 3 utora i svaki ima 512MB RAM, i ja maknuti sve ih staviti i samo jedan od njih, računalo koje je pokrenuo i tada ponovno pokretanje, pa onda ja tryed 2. jedan ali ovaj put je pokrenuo računalo i nije bilo signala na zaslonu, na taj način ja tryed 3. ovna i samething kao 2. happend, tryed ostali 2 mjesta s 2. i 3. ovan, a još uvijek nema signala na zaslonu, onda ja tryed 1. ovan opet na svaki prorez, ali onda mi je pokazao nijedan signal na ekranu. obaviti u misliti svoju matičnu ploču ili ovan?, tnx puno |
|
| |||
| |||
| Izgleda da je matična ploča probleme. prije svega provjerite RAM utore na matičnoj ploči, uklonite prašinu vješanje oko. onda provjeriti zlato priključcima na ovna za bilo ogrebotina i prašine. ako je to doesnt rade onda probati ovan u različitim pc ako je moguće. napokon, uzmu tvoj CMOS bateriju, čiste ga onda vratiti u. svoje svijetle srebrno malo disk. Budite pažljivi s njom. ako je to doesnt rada pokušajte s drugim računalima baterije. im ne siguran ako ima problema s izmjenom baterija na taj način istraživanja to samo obložiti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer uspomena na ponovno pokretanje | zkw111 | General Hardware Chat | 0 | 15. lipnja 2009 09:09 |
| I ponovno pokretanje računalo nasumično bsod | wacked2015 | General Hardware Chat | 18 | 19. prosinac 2008 07:51 |
| Computer drži odustajanja i ponovnog | Tris | Windows Operating Systems | 41 | 15. veljača 2008 17:34 |
| Ponovno pokretanje moj PC čuva ... | Eska | General Hardware Chat | 1 | 4. veljača 2008 13:46 |
| Comp ponovnog | Warrenisit | Windows Operating Systems | 25 | 13 siječanj 2008 03:08 |
| Thread Tools | |
| |