kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

A számítógép újraindítása

Reply

Téma eszközök
Old December 13, 2007, 11:37
Új tag Csoport

hi guys,
valamint az elmúlt hónapban az én Bros 4 éves kötelező már megadta fel, úgy maradt minden alkalommal újraindítani a Windows XP logo jön be-vagy úgy, hogy hosszú indítást,
Hát megváltoztatta merevlemezzel és beépített ablakokat .. de néha ez a munka és néha egyszerűen marad újraindul, lehet ez a cmos elem mert az utóbbi időben nem mutatott nekem CMOS checksum error és én továbbra is nyomja meg az F1 és betölti a defult beállításokat is Megpróbálok minden alkalommal inputing egy usb eszközt újraindul

tnx guys
Old December 13, 2007, 11:42
Administrator Group

Tisztítsa meg vagy cserélje ki a ventillátor, a hangok, mintha túlmelegedett.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 13, 2007, 11:43
Új tag Csoport

cheers Megpróbálom, hogy a
Old December 13, 2007, 12:43
Új tag Csoport

Kitakarítottam a ventilátor, fektessen nagyobb Termál pasztát a cpu és ellenőrizze a ventilátor a fordulatszám, ami 2700, de még mindig újraindítani

többet javaslatok plz
tnx nagyon
Old December 13, 2007, 12:44
Donor Group

Ez lehet a RAM, próbálja felváltja a RAM, ha a takarítás a CPU ventilátor nem működik

My System: Egyedi Építés v1.2

Processzor (ok):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Alaplap:
Asus P5PL2-E
RAM memória:
2 x 1 GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafikus kártya (k):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optikai meghajtó (k):
LG DVD-ROM és LiteOn 20x DVD-RW
Case / tápegység:
Cooler Master Case és Antec PSU
Hűtés:
2x Antec Ventillátorok
Hálózat / Internet:
BT Broadband
Monitor (ok):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old December 13, 2007, 12:46
Új tag Csoport

jól nekem van 3X512mb kosok megpróbálom egyenként és nézd meg, még mindig újraindul
tnx
Old December 13, 2007, 13:19
Administrator Group

Kérjük, ne kezdj egy szál ugyanarra a problémára, egy elég.
Old December 13, 2007, 13:56
Új tag Csoport

oh sry hittem különböző ppl fog válaszolni,

ok is megnéztem a ram, hallani ezt
Az MB már 3 slotot és mindegyikük egy 512MB RAM, illetve eltávolítottam az összes, és csak tesz egyikük, a számítógép kezdett, majd újraindult, tehát akkor én tryed a 2. az egyik, de ebben az időben kezdődött a számítógép és nem volt jelzés a képernyőn, tehát én tryed a 3. és a kos samething, mint a 2. happend, tryed a másik 2 csatlakozó, a 2. és a 3. ram, és még mindig nem jelzi a képernyőn,
Aztán tryed az 1. kos ismét minden nyílásba, de aztán megmutatta nekem nincs jel a képernyőn.

csinál u gondol, hogy az alaplap vagy a ram?,
tnx nagyon
Old December 13, 2007, 15:06
Csoport tagja

úgy néz ki mint az alaplap probléma. Először is ellenőrizze a RAM konténerhelyeinek alaplap, távolítsa el a port lóg kb. Ezután ellenőrizze az arany csatlakozók a kos az esetleges karcolások vagy por. ha nem dolgozik, akkor próbáld ki a memóriát egy másik pc, ha lehetséges. végül, vegye ki a CMOS elem, tisztítsa meg, majd tegye vissza be, hogy egy fényes ezüst kis lemez. Légy óvatos vele. ha nem dolgozik, próbálkozzon egy másik számítógép akkumulátort. im nem persze ha problémák vannak a változó úgy az akkumulátort, a kutatás ez csak beládáz.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.