![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys, valamint az elmúlt hónapban az én Bros 4 éves kötelező már megadta fel, úgy maradt minden alkalommal újraindítani a Windows XP logo jön be-vagy úgy, hogy hosszú indítást, Hát megváltoztatta merevlemezzel és beépített ablakokat .. de néha ez a munka és néha egyszerűen marad újraindul, lehet ez a cmos elem mert az utóbbi időben nem mutatott nekem CMOS checksum error és én továbbra is nyomja meg az F1 és betölti a defult beállításokat is Megpróbálok minden alkalommal inputing egy usb eszközt újraindul ![]() tnx guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tisztítsa meg vagy cserélje ki a ventillátor, a hangok, mintha túlmelegedett.
| |||
| |||
| cheers Megpróbálom, hogy a |
|
| |||
| |||
| Kitakarítottam a ventilátor, fektessen nagyobb Termál pasztát a cpu és ellenőrizze a ventilátor a fordulatszám, ami 2700, de még mindig újraindítani többet javaslatok plz tnx nagyon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez lehet a RAM, próbálja felváltja a RAM, ha a takarítás a CPU ventilátor nem működik
| |||
| |||
| jól nekem van 3X512mb kosok megpróbálom egyenként és nézd meg, még mindig újraindul tnx |
|
| |||
| |||
| Kérjük, ne kezdj egy szál ugyanarra a problémára, egy elég. |
|
| |||
| |||
| oh sry hittem különböző ppl fog válaszolni, ok is megnéztem a ram, hallani ezt Az MB már 3 slotot és mindegyikük egy 512MB RAM, illetve eltávolítottam az összes, és csak tesz egyikük, a számítógép kezdett, majd újraindult, tehát akkor én tryed a 2. az egyik, de ebben az időben kezdődött a számítógép és nem volt jelzés a képernyőn, tehát én tryed a 3. és a kos samething, mint a 2. happend, tryed a másik 2 csatlakozó, a 2. és a 3. ram, és még mindig nem jelzi a képernyőn, Aztán tryed az 1. kos ismét minden nyílásba, de aztán megmutatta nekem nincs jel a képernyőn. csinál u gondol, hogy az alaplap vagy a ram?, tnx nagyon |
|
| |||
| |||
| úgy néz ki mint az alaplap probléma. Először is ellenőrizze a RAM konténerhelyeinek alaplap, távolítsa el a port lóg kb. Ezután ellenőrizze az arany csatlakozók a kos az esetleges karcolások vagy por. ha nem dolgozik, akkor próbáld ki a memóriát egy másik pc, ha lehetséges. végül, vegye ki a CMOS elem, tisztítsa meg, majd tegye vissza be, hogy egy fényes ezüst kis lemez. Légy óvatos vele. ha nem dolgozik, próbálkozzon egy másik számítógép akkumulátort. im nem persze ha problémák vannak a változó úgy az akkumulátort, a kutatás ez csak beládáz. |