![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, gerai praėjusį mėnesį mano broliai 4 metų KOMP buvo suteikti mums problemų, ji liko kaskart iš naujo "Windows XP" logotipas ateina arba yra ilgai krautis, Na aš pakeitė savo kietąjį diską ir įdiegti "Windows" .. tačiau kartais jis veikia, o kartais jis būna tiesiog iš naujo, ar ji gali būti su CMOS baterija cos pastaruoju metu jos buvo parodyta man CMOS checksum klaida ir aš paspauskite F1, kad tęsti ir krovinius defult parametrus, taip pat everytime I try Įvesti USB jis bus paleistas iš naujo ![]() TNX vaikinai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išvalykite arba pakeiskite procesoriaus ventiliatorius, skamba tai perkaisti.
| |||
| |||
| Cheers aš stengsiuosi, kad |
|
| |||
| |||
| I išvalyti ventiliatorius, labiau Termal pastos ant CPU ir patikrinti fan's rpm yra 2700, bet vis dar iš naujo bet daugiau pasiūlymų PLZ TNX aikštelė |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gali būti RAM, bandyti pakeisti RAM, jei valymo procesoriaus ventiliatorius neveikia
| |||
| |||
| gerai turiu 3X512mb avinų pasistengsiu kiekvienas ir pamatyti, ar jis vis dar bus paleistas iš naujo TNX |
|
| |||
| |||
| Prašome nepradėkite kito pokalbio dėl tos pačios problemos, viena yra pakankamai. |
|
| |||
| |||
| oh sry tought įvairių ppl bus atsakymas Gerai, gerai aš patikrinti RAM, girdėti tai MB jau 3 tarpsnių ir kiekvienas turi 512mb ram, ir aš pašalinti juos visus ir tiesiog įterpkite vieną iš jų, kompiuteris pradėjo ir tada iš naujo, tai tada aš tryed 2. viena, bet šį kartą kompiuteris pradėjo ir nėra signalo ekrane, todėl aš tryed 3. avinas ir kaip 2. atsitiko samething, tryed kitų 2 slots su 2 ir 3 RAM ir dar ne ekrane signalas, Tada tryed 1. RAM vėl kiekvieną lizdą, o tada ji parodė man nėra signalo ekrane. do u think its plokštę ar RAM?, TNX aikštelė |
|
| |||
| |||
| atrodo plokštė problemų. pirmiausia patikrinti RAM Slots ant plokštės, pašalinti dulkes kabo Apie mus. Tada patikrinkite, ar aukso jungčių bet įbrėžimų ar dulkių RAM. jei tai neveikia, bandykite avinas iš kito kompiuterio, jei įmanoma. Galiausiai, išsitraukite CMOS bateriją, ją išvalyti, tada padėkite jį atgal in jo BRIGHT SILVER mažai diską. Būkite atsargūs su juo. jei tai neveikia, pabandykite kitą kompiuteriais akumuliatorius. Im not sure, jei yra problemų su kintančiu baterijos todėl moksliniai tyrimai tai tik uždengti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuteris išlaiko apie atnaujinimą | zkw111 | General Hardware Chat | 0 | Birželis 15, 2009 09:09 |
| Kompiuteris atsitiktine tvarka iš naujo ir BSOD | wacked2015 | General Hardware Chat | 18 | 19 gruodis 2008 07:51 |
| Kompiuteris palaiko mesti ir iš naujo | Tris | Windows "operacinės sistemos | 41 | 15 vasaris 2008 17:34 |
| Mano PC saugo paleisti ... | Eska | General Hardware Chat | 1 | 4 vasaris 2008 13:46 |
| KOMP paleisti | Warrenisit | Windows "operacinės sistemos | 25 | 13 sausis 2008 03:08 |
| Temos įrankiai | |
| |