![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, labi pēdējā mēneša laikā mani bros 4 gadu vecs comp ir devis mums problēmas, tā palika atsākšanas everytime Windows XP logo iedegas, vai tas tiek ilgi boot, Nu es mainīja savu cieto disku un uzstāda logus .. bet dažreiz tas strādā, un dažreiz tas tikai paliek atsākt, tā var būt ar CMOS bateriju cos pēdējā laikā tā guvusi man CMOS kontrolsumma kļūdas un i nospiediet F1, lai turpinātu un slodzes defult uzstādījumus, kā arī everytime i mēģiniet inputing usb ierīce, tā restartējas ![]() tnx guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tīras vai aizstāt CPU ventilatoru, izklausās tā pārkaršanu.
| |||
| |||
| cheers Es centīšos, ka |
|
| |||
| |||
| i tīrīt ventilatoru, likt lielāku termisko ievietot CPU un pārbaudiet ventilatora's apgr. / min, kas ir 2700, bet tas joprojām atsākšanas vairāk ierosinājumus plz tnx daudz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas varētu būt RAM, mēģiniet aizstājot RAM ja tīrīšana CPU ventilators nedarbojas
| |||
| |||
| Nu man ir 3X512mb auni Es centīšos katru vienu un redzētu, vai tas joprojām restartējas tnx |
|
| |||
| |||
| Lūdzu nesāciet cits pavediens par pašu problēmu, viens ir pietiekami. |
|
| |||
| |||
| oh sry tought dažādu ppl būs atbilde, ok arī piereģistrējos RAM, dzirdēt šo MB ir 3 laika nišām un katrai ir 512mb ram, arī es noņemt visus tos un tikai izvirzīti viens no tiem, dators sāka un tad restart, lai tad es tryed 2. vienu, bet šoreiz datora sākās un nebija signāls uz ekrāna, tāpēc es tryed 3. aunu un samething kā 2. happend, tryed citas 2 slots ar 2.un 3 aunu un joprojām nav signāla uz ekrāna, Tad es tryed 1. ram atkal uz katra slota, bet tad tas parādīja man nav signāla uz ekrāna. do u domāju tā mātesplate vai auns?, tnx daudz |
|
| |||
| |||
| izskatās motherboard problēmas. Vispirms pārbaudiet RAM slots savā mātesplatē, notīrītu putekļus hanging about. tad pārbaudiet zelta savienotāji par ram jebkura skrambas vai putekļi. ja doesn't darbu mēģiniet RAM cita datora, ja iespējams. visbeidzot, izņemt savu CMOS baterija, tīrīt tad ielieciet to atpakaļ iekšā tās spilgti sudraba maz diska. Esiet uzmanīgi ar to. ja doesn't darbs izmēģināt citu datoru akumulatoru. im nav pārliecināts, vai ir problēmas ar mainīgajiem akumulatoru Tāpēc pētniecības tā tikai incase. |
![]() |
|
| Bookmarks |