![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, aj za posledný mesiac som bros 4 roky starý comp bolo, že nám problémy, to všetko zostalo reštartovaní systému Windows XP alebo logo prichádza po veľmi dlhej dobe zaviesť systém, aj ja zmenil pevného disku a inštaláciu windows .. ale niekedy to funguje a niekedy to jednoducho zostane reštartu, môže to byť s CMOS batérie cos v poslednej dobe jeho vykazuje mi CMOS checksum error, a stlačením klávesu F1 aj naďalej a zaťaženie defult nastavenia, tiež všetko já namáhať inputing usb zariadenie sa reštartuje ![]() tnx chlapci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyčistiť alebo vymeniť chladič procesora, vyzerá to prehriatiu.
| |||
| |||
| cheers Budem sa snažiť, aby |
|
| |||
| |||
| i vyčistiť ventilátor, dať viac termálne pastu na cpu a skontrolujte, či je ventilátor, ktorý je 2700 ot / min, ale stále reštartuje žiadne ďalšie návrhy plz tnx a lot |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to byť RAM, skúste nahradiť RAM na čistenie ventilátora procesora nefunguje
| |||
| |||
| dobre já mať 3X512mb baranov Budem sa snažiť každý z nich, a uvidíme, jestli to pořád restartuje tnx |
|
| |||
| |||
| Prosím, nezačínajte inom vlákne pre rovnaký problém, ktorý je dosť. |
|
| |||
| |||
| oh sry myslela, rôzne ppl odpovie, ok dobre kontrolovať aj barana, počuť MB má 3 sloty a každý má 512MB RAM, tak aj odstránenie všetkých z nich a dať len jeden z nich, spustenie počítača a potom znova, tak potom já tryed 2. jeden, ale tentoraz spustení počítača a nebol žiadny signál na obrazovke, tak aj tryed 3. barana a samething 2. ako sa stalo, tryed ďalšie 2 sloty s 2. a 3. piestu a stále žiadny signál na obrazovke, Potom som tryed 1. baran opäť na každý slot, ale potom sa mi ukázal, žiadny signál na obrazovke. robiť u ceniť its doska alebo RAM?, tnx a lot |
|
| |||
| |||
| vyzerá základná doska problémy. najprv skontrolovať RAM slotov na základnej doske, odstráňte prach visí okolo. skontrolujte zlaté konektory na barana pre všetky škrabance alebo prach. v prípade, že doesnt work skúste baran v inom pc, ak je to možné. Nakoniec, vezmite si z CMOS batériu, vyčistite potom ju znova prihlásiť svoju svetlú striebornú malý disk. Buďte opatrní s tým. v prípade, že doesnt work skúste iný počítač batérie. im nie istý, či tam sú problémy s meniacimi sa batériu, takže to prostě výskumu zapouzdřit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové drží na reštartovanie | zkw111 | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 15. jún 2009 09:09 |
| Počítač náhodne reštartovať a BSOD | wacked2015 | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 19. december 2008 07:51 |
| Počítač udržiava vzdať a reštartovať | Tris | Operačné systémy Windows | 41 | 15. február 2008 17:34 |
| My pořád reštartu PC ... | ESKA | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 4. februára 2008 13:46 |
| Comp reštartovaní | Warrenisit | Operačné systémy Windows | 25 | 13. januára 2008 03:08 |
| Thread Tools | |
| |