мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Цомпутер поновног

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Нов 2007, 11:37
Нови члан групе

Default Цомпутер поновног

Бок момачки,
добро за последњих месец дана Брос моје 4 године старе узорке је да нам дате проблеме, остајала еверытиме поновног покретања оперативног система Уиндоус КСП у питању логотип или траје дуго да се покрене,
добро сам променио хард диск и инсталирали Уиндоус, али .. понекад ради а понекад га само остаје поновног покретања, то може бити са ЦМОС батеријом цос последње време је било показује ми грешку и ЦМОС цхецксум-ја притисните тастер Ф1 да наставе и оптерећења дефулт подешавања, такође еверытиме И тры инпутинг УСБ уређај се рестартује

тнкс момци
Old 13. Нов 2007, 11:42
Администратор Гроуп

Очистите или замените ЦПУ вентилатора, звучи као да је прегревање.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 13. Нов 2007, 11:43
Нови члан групе

наздравље Ја ћу покушати да
Old 13. Нов 2007, 12:43
Нови члан групе

И очистио вентилатор, стави више Термал паста на ЦПУ и проверите обртаја вентилатора који је 2700, али је и даље поновно покретање

више предлоге плз
ТНКС пуно
Old 13. Нов 2007, 12:44
Донаторска Група

Могло би се РАМ-а, покушајте да замене РАМ-а, ако чишћење ЦПУ вентилатор не ради

Мы Сыстем: Прилагођени Буилт в1.2

Процесор (и):
Интер Дуал Цоре Е2160@3.02Гхз
Матичне плоче:
Асус П5ПЛ2-Е
РАМ меморија:
2 кс 1ГБ ДДР2 533Мхз ПЦ4200
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7600ГС 512МБ
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Уестерн Дигитал 160ГБ ХДД Сата
Оптички погон (е):
ЛГ ДВД-РОМ и ЛитеОн 20кс ДВД-РУ
Цасе / псу:
Мастер и фрижидери Цасе Антец псу
Хлађење:
2кс Антец Обожаватељи
Нетуорк / Интернет:
БТ Броадбанд
Монитор (е):
Самсунг СынцМастер 931цу 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про, Виста Ултимате, Убунту
Old 13. Нов 2007, 12:46
Нови члан групе

добро сам 3Кс512мб овнова ћу пробати сваки од њих и видети ако се и даље рестартује
тнкс
Old 13. Нов 2007, 13:19
Администратор Гроуп

Молимо вас да не покренете другу нит за исти проблем, довољно је.
Old 13. Нов 2007, 13:56
Нови члан групе

Ох СРЈ тоугхт ће одговорити на различите ЗЈН,

ОК Проверио сам и овна, чути да је ово
мб има 3 слота и свака има 512МБ РАМ, добро сам уклонио их све и стави само један од њих, рачунар је почео, а затим рестартује, па онда сам трыед 2. један, али овај пут рачунар је почео и није било сигнала на екрану, тако да сам трыед 3. овна и саметхинг као 2. десава, трыед друга 2 слота са 2. и 3. овна и даље нема сигнала на екрану,
онда сам трыед 1. овна поново сваки отвор, али онда је показао ми нема сигнала на екрану.

чинити у мислити своју матичну плочу или овна?
ТНКС пуно
Old 13. Нов 2007, 15:06
Мембер Гроуп

изгледа као плоча проблема. пре свега проверити РАМ слотова на матичној плочи, уклонити било прашине висио о томе. затим проверите конекторе злато на овна за било огреботина и прашине. ако то раде онда покушајте доеснт овна у другог рачунара, ако је могуће. коначно, извадити ЦМОС батерију, очистите га онда поново ставити унутра своје светле мало сребрног диска. Будите опрезни с тим. ако тај доеснт рад рачунара пробајте другу батерију. им не сигуран да ли постоје проблеми са променом батерију тако истраживању само обложити.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цомпутер успомена на поновно покретање зку111 Генерал Хардуаре Цхат 0 15. јуна 2009 09:09
И поново покренете рачунар насумично бсод уацкед2015 Генерал Хардуаре Цхат 18 19 децембар 2008 07:51
Цомпутер држи одустајања и поновног Трис Уиндоус Оператинг Сыстемс 41 15 фебруар 2008 17:34
Поновно покретање мој ПЦ чува ... Еска Генерал Хардуаре Цхат 1 4 фебруар 2008 13:46
Цомп поновног Уарренисит Уиндоус Оператинг Сыстемс 25 13 јануар 2008 03:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц