![]() |
|
| |||
| |||
| selam çocuklar, iyi için son bir ay benim bros 4 yaşındaki comp bize, o kaldı her Windows XP logosu yeniden başlatmadan geliyor veya önyükleme için uzun sürüyor, sorunlar vermektedir well i ama sabit disk ve Windows yüklü .. değiştirildi bazen iş ve bazen sadece, bu CMOS batarya ile olabilir cos son zamanlarda onun beni checksum hata ve i CMOS gösteriyor ve yük defult ayarları da devam etmek için F1 tuşuna basın yeniden başlatmayı kalır everytime i yeniden bir USB aygıtı inputing deneyin ![]() tnx guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi aşırı ısınma Temizlik veya CPU fan yerine, sesler.
| |||
| |||
| cheers i çalışacağız ki |
|
| |||
| |||
| i fan temizlenmiş işlemci daha fazla termal hamur koymak ve 2.700 olan fan's rpm, ama yine de yeniden başlatmayı Başka öneriler plz tnx biraz çok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It RAM, olabilir eğer çalışmazsa CPU fan temizleme RAM yerine deneyin
| |||
| |||
| well i 3X512mb koç ben her birini denemek ve görmek eğer hala yeniden var tnx |
|
| |||
| |||
| Lütfen aynı sorun için başka bir thread başlatmak değil, bir yeterlidir. |
|
| |||
| |||
| oh sry tought farklı ppl, cevap verecektir ok well i, bu duymak ram kontrol MB 3 yuvası var ve her bir 512MB RAM var, su kuyusu i ve hepsi kaldırılmış sadece bir tanesi koymak, bilgisayar ve sonra yeniden başladı, bu yüzden o zaman i 2. bir ama bilgisayar ve başladı hiçbir sinyal oldu bu kez tryed i ekran, bu nedenle ve 2. happend olarak samething, 3. koç tryed 2. ve 3. ile diğer 2 yuva tryed ram ve ekranda hala hiçbir sinyal Sonra yine her yuva, ancak o zaman beni ekranda sinyal yok gösterdi 1. ram tryed. u düşünüyorsunuz onun anakart veya ram?, tnx biraz çok |
|
| |||
| |||
| anakart sorun gibi görünüyor. anakartınızın tüm kontrol ilk RAM yuvası, toz hakkında ortadan kaldırmak. sonra herhangi bir çizik veya toz için koç üzerine altın konektörleri kontrol edin. eğer o doesnt iş ardından farklı bir pc mümkünse de koç deneyin. Son olarak, daha sonra tekrar eski parlak gümüş küçük bir disk içine koymak temiz CMOS pili çıkarın. Onunla dikkatli olun. eğer o doesnt iş başka bilgisayarlarda pil deneyin. varsa bu araştırma sadece örtmek pil değişen sorunlar olduğundan emin değil im. |
![]() |
|
| Bookmarks |