![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, а за останній місяць моєї Bros 4 років Comp приділяє нас проблеми, вона залишилася перезапуску кожен логотип Windows XP поставляється або займає багато часу завантаження, Ну, я змінив свій жорсткий диск і встановити Windows .. але іноді це працює, а іноді він просто залишається перезапуску, він може бути з CMOS батареї COS останнім часом демонструє свою мені CMOS Checksum помилку, і я клавішу F1, щоб продовжувати і налаштування defult навантажень, а також Я намагаюся кожен введення USB пристрій перезапуску ![]() TNX хлопці |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очистіть або замініть вентилятор, звуки, як це перегрів.
| |||
| |||
| ура я постараюся, що |
|
| |||
| |||
| Я очистив вентилятора, приділяти більше Термальний пасту на процесор і перевірку об / хв вентилятор, який є 2700, але це ще перезапуск більше пропозицій PLZ TNX багато |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути оперативна пам'ять, спробуйте замінити очищення пам'яті, якщо вентилятор не працює
| |||
| |||
| а я 3X512mb баранів я постараюся кожен з них і побачити, якщо вона ще перезавантаження TNX |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, не початок другого потоку з тієї ж проблеми, досить і одного. |
|
| |||
| |||
| Про SRY вчив різних PPL буде відповідь, OK Ну, я перевірив RAM, чути це МБ має 3 слота і кожен має 512MB RAM, а я видалив всі з них і просто поставити одного з них, комп'ютер почав, а потім запустити знову, так от я Tryed 2-м одного, але цього разу почав комп'ютера і немає сигналу на екрані, так що я Tryed 3 ОЗУ і samething як 2-й сталося, Tryed інші 2 слота з 2-го і 3-RAM і до цих пір немає сигналу на екрані Тоді я Tryed 1 RAM знову на кожен слот, але тоді вона показала мені ніякого сигналу на екрані. Do U думати своєї материнської плати або баран?, TNX багато |
|
| |||
| |||
| Схоже платі проблем. Перш за все, перевірте слотів пам'яті на материнській платі, видалити пил стирчав. Потім перевірити золото роз'ємів на ОЗУ для будь-якої подряпини або пари. якщо це оленяча шкіра робота спробуйте пам'яті в інший комп'ютер, якщо це можливо. Нарешті, візьміть ваші батареї CMOS, почистіть його потім поклав його назад дюйма своєю яскравою срібло маленький диск. Будьте обережні з ним. якщо це оленяча шкіра робота спробувати іншу батарею комп'ютера. їм не впевнений, що існують проблеми зі зміною батарею такого дослідження, яке він тільки він закінчить. |