![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Маю всі підстави, щоб нові комп'ютери, щоб таке питання може здатися безглуздим. ![]() Коли я включаю комп'ютер, з'являється таке повідомлення з'являється "Дисковод 0 провал" Я тоді опції "Натисніть F1 для продовження, F2, щоб увійти налаштувати" Що таке "дисковод провал" і як "виправити" цю проблему? Велике спасибі morrowj112 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є дисковод на комп'ютері?
|
| |||
| |||
| Так, є дисковод гнучких дисків |
|
| |||
| |||
| Ну, це, ймовірно, означає, що дисковод не вдалося тоді. Ви можете спробувати використовувати дисковод в рамках Windows, і подивитися, якщо це функціональний?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Спасибо. Так дисковод dics провалилася. Я можу жити без неї. Ще раз моя подяка. Ура |
|
| |||
| |||
| Радий, що ви отримали її розробив. Хіба видалення дисковода зупинити повідомлення про помилку з'являтися?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютер не початок ... Допомога | roo97ss | Генеральний обладнання чат | 21 | 30 грудня 2008 14:40 |
| Комп'ютер намагається почати, але ...... | Outdoors Primal Rage | Генеральний обладнання чат | 9 | 10 грудня 2008 12:32 |
| Запустити комп'ютер до проблем | tallercheetah | Генеральний обладнання чат | 4 | 12 липня 2008 08:09 |
| Мій комп'ютер не Start Up? | windows3001 | Операційні системи Windows | 8 | 5 березня 2008 14:20 |
| Комп'ютер не запуститься | chaz100 | Генеральний обладнання чат | 4 | 1 лютого 2008 07:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |