по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Компютърна започнат проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 октомври 2007, 02:08
Новите държави Група

Default Компютърна започнат проблем

Добре, добре, благодарение на помощта Имам рано (благодаря, момчета!) Трябваше ми десктоп работа.
За известно време ...

Вчера, докато той е действал в XP го изключен и след това отказа да включите отново.

Аз включен мощност щекери и опитаха слизаше до минимум броя на периферни устройства
и нищо не е станало. Така че аз заменя захранването с чисто нова и все още нищо не е станало.

Когато натиснете бутона на захранването, аз да не подпишат с власт на всички. Не фенове на PSU, без светлини навсякъде. Нищо.

Im 'мислене това означава, че дънната платка е проблем, но това ще е скъп (за мен), така че искам да бъда сигурен, преди да изляза и прекарват повече пари на моя компютър. Така отчайващ! : (

Благодарности.
Old 22 октомври 2007, 15:14
Член Група

Вероятно това ще означава получаване на нова дънна платка, но си провери кабела, който върви от по-превключите на дънната платка и кабел, който отива от захранване единица в дънната платка?
Old 22 октомври 2007, 18:41
Новите държави Група

Да, аз проверих и двете кабели като имах достъп до тях от работещ компютър благодарение на колега.

Това се превърна в част от епична бъркотия. Как започна като само за замяна на няколко устройства е озовал в по същество да се налага да купя нов компютър. Не е това, което планирано
на всички.

Благодарение muchly. Пръстите премина tomorrows отпор върви гладко.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Проблем със стартиране holdinfoldin Windows операционни системи 2 12 Jan 2009 08:49
Компютърът ще се зарежда ... Помощ roo97ss Общи Хардуер Чат 21 30 декември 2008 година 14:40
Компютър се опитва да започне, но ...... Primal Rage улица Общи Хардуер Чат 9 10 Дек 2008 12:32
Компютърна Старт Up morrowj112 Общи Хардуер Чат 5 15-ти септември 2008 15:55
Моят компютър няма да Старт Up? windows3001 Windows операционни системи 8 5-и парламентарен Март 2008 14:20
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc