![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, добре, благодарение на помощта Имам рано (благодаря, момчета!) Трябваше ми десктоп работа. За известно време ... Вчера, докато той е действал в XP го изключен и след това отказа да включите отново. Аз включен мощност щекери и опитаха слизаше до минимум броя на периферни устройства и нищо не е станало. Така че аз заменя захранването с чисто нова и все още нищо не е станало. Когато натиснете бутона на захранването, аз да не подпишат с власт на всички. Не фенове на PSU, без светлини навсякъде. Нищо. Im 'мислене това означава, че дънната платка е проблем, но това ще е скъп (за мен), така че искам да бъда сигурен, преди да изляза и прекарват повече пари на моя компютър. Така отчайващ! : ( Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Вероятно това ще означава получаване на нова дънна платка, но си провери кабела, който върви от по-превключите на дънната платка и кабел, който отива от захранване единица в дънната платка? |
|
| |||
| |||
| Да, аз проверих и двете кабели като имах достъп до тях от работещ компютър благодарение на колега. Това се превърна в част от епична бъркотия. Как започна като само за замяна на няколко устройства е озовал в по същество да се налага да купя нов компютър. Не е това, което планиранона всички. Благодарение muchly. Пръстите премина tomorrows отпор върви гладко. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем със стартиране | holdinfoldin | Windows операционни системи | 2 | 12 Jan 2009 08:49 |
| Компютърът ще се зарежда ... Помощ | roo97ss | Общи Хардуер Чат | 21 | 30 декември 2008 година 14:40 |
| Компютър се опитва да започне, но ...... | Primal Rage улица | Общи Хардуер Чат | 9 | 10 Дек 2008 12:32 |
| Компютърна Старт Up | morrowj112 | Общи Хардуер Чат | 5 | 15-ти септември 2008 15:55 |
| Моят компютър няма да Старт Up? | windows3001 | Windows операционни системи | 8 | 5-и парламентарен Март 2008 14:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |