menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Počítačové začít problém

Reply

Thread Nástroje
Old 22. října 2007, 02:08
fen
Nový člen skupiny

Default Počítačové začít problém

Ok, i díky pomoci jsem dříve (díky chlapi!) Měl jsem pracovní ploše.
Za chvíli ...

Včera, když byl spuštěn v XP je vypnut a pak odmítla vrátit on.

I komutovaným sílu svíčky a snažil se, aby minimální počet periferií
a nic se nestalo. Tak jsem se nahrazuje napájecí zdroj s zbrusu nový a stále se nic nestalo.

Když jsem stiskněte vypínací tlačítko, dostanu žádné znamení moci vůbec. Ne fanoušci na PSU, nikde žádná světla. Nic.

I'm thinking to znamená, že se jedná o Motherboard problém, ale že to bude dražší (pro mě), takže chci mít jistotu, než jsem jít ven a strávit i více peněz na mém počítači. Tak frustrující! : (

Díky.
Old 22. října 2007, 15:14
Člen Skupina

Pravděpodobně to bude znamenat získání nové desce, ale měl byste zkontrolovat kabel, který jde z on-spínač na desce a kabel, který jde od napájecího zdroje k základní desce?
Old 22. října 2007, 18:41
fen
Nový člen skupiny

Jo, jsem jak ty kabely, jak jsem měl přístup na ty z pracovní PC díky na maté.

Je to proměnil trochu epické nepořádek. Co začalo jako právě nahradí několik disků má skončil v podstatě s k nákupu nového počítače. Není to, co jsem plánoval
vůbec.

Díky muchly. Palce zítřky znovu jde hladce.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problém s zakládání holdinfoldin Operační systémy Windows 2 12. ledna 2009 08:49
Počítač nelze spustit ... Nápověda roo97ss Obecné Hardware Chat 21 30. Prosinec 2008 14:40
PC snaží začít, ale ...... Primal Rage Venku Obecné Hardware Chat 9 10. prosince 2008 12:32
Počítačové Start Up morrowj112 Obecné Hardware Chat 5 15. Září 2008 15:55
My Computer Won't Start Up? windows3001 Operační systémy Windows 8 5. března 2008 14:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.