![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, i díky pomoci jsem dříve (díky chlapi!) Měl jsem pracovní ploše. Za chvíli ... Včera, když byl spuštěn v XP je vypnut a pak odmítla vrátit on. I komutovaným sílu svíčky a snažil se, aby minimální počet periferií a nic se nestalo. Tak jsem se nahrazuje napájecí zdroj s zbrusu nový a stále se nic nestalo. Když jsem stiskněte vypínací tlačítko, dostanu žádné znamení moci vůbec. Ne fanoušci na PSU, nikde žádná světla. Nic. I'm thinking to znamená, že se jedná o Motherboard problém, ale že to bude dražší (pro mě), takže chci mít jistotu, než jsem jít ven a strávit i více peněz na mém počítači. Tak frustrující! : ( Díky. |
|
| |||
| |||
| Pravděpodobně to bude znamenat získání nové desce, ale měl byste zkontrolovat kabel, který jde z on-spínač na desce a kabel, který jde od napájecího zdroje k základní desce? |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem jak ty kabely, jak jsem měl přístup na ty z pracovní PC díky na maté. Je to proměnil trochu epické nepořádek. Co začalo jako právě nahradí několik disků má skončil v podstatě s k nákupu nového počítače. Není to, co jsem plánovalvůbec. Díky muchly. Palce zítřky znovu jde hladce. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s zakládání | holdinfoldin | Operační systémy Windows | 2 | 12. ledna 2009 08:49 |
| Počítač nelze spustit ... Nápověda | roo97ss | Obecné Hardware Chat | 21 | 30. Prosinec 2008 14:40 |
| PC snaží začít, ale ...... | Primal Rage Venku | Obecné Hardware Chat | 9 | 10. prosince 2008 12:32 |
| Počítačové Start Up | morrowj112 | Obecné Hardware Chat | 5 | 15. Září 2008 15:55 |
| My Computer Won't Start Up? | windows3001 | Operační systémy Windows | 8 | 5. března 2008 14:20 |
| Thread Nástroje | |
| |