μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Computer εκκίνηση πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Οκτ 2007, 02:08
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Computer εκκίνηση πρόβλημα

Ok, αλλά και χάρη στη βοήθεια έχω προηγουμένως (χάρη παιδιά!) Είχα desktop εργασίας.
Για λίγο ...

Χθες, ενώ ήταν σε λειτουργία XP είναι απενεργοποιημένο και, στη συνέχεια, αρνήθηκε να γυρίσει πίσω στις.

I switched εξουσία βύσματα και προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τον ελάχιστο αριθμό περιφερειακών
και δεν έγινε τίποτα. Γι 'αυτό και αντικατέστησε το τροφοδοτικό με ένα νέο εμπορικό σήμα και εξακολουθεί να μην συνέβη τίποτα.

Όταν πατήσετε το κουμπί, δεν έχω υπογράψει της εξουσίας σε όλα. Δεν φιλάθλους για το PSU, δεν φώτα πουθενά. Τίποτα δεν.

Σκέφτομαι αυτό σημαίνει ότι είναι μια μητρική πρόβλημα, αλλά κάτι τέτοιο θα είναι ακριβό (για μένα), ώστε να θέλουν να είναι σίγουροι ότι πριν πάω και να δαπανήσει ακόμα περισσότερα χρήματα για τον υπολογιστή μου. Έτσι, απογοητευτικό! : (

Ευχαριστώ.
Old 22 Οκτ 2007, 15:14
Μέλος Ομάδα

είναι πιθανόν να σημαίνει μια νέα μητρική πλακέτα, αλλά σας έχουμε ελέγξει το καλώδιο που συνδέει το on-στροφή προς τη μητρική πλακέτα και το καλώδιο που πηγαίνει από τη μονάδα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας προς την μητρική πλακέτα;
Old 22 Οκτ 2007, 18:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, το έλεγξα και τα δύο αυτά καλώδια όπως είχα πρόσβαση σε αυτά από έναν υπολογιστή εργασίας χάρη σε μία mate.

Έχει μετατραπεί σε λίγο μιας επικής χάος. Αυτό που ξεκίνησε ως απλώς αντικαθιστά δύο δίσκους κατέληξε σε κατ 'ουσίαν να αγοράσουν ένα νέο υπολογιστή. Δεν έχει αυτό που προγραμματίζονται
σε όλα.

Χάρη muchly. Δάχτυλα διασχίσει tomorrows ανοικοδόμηση προχωρεί ομαλά.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα με εκκίνηση holdinfoldin Λειτουργικά συστήματα Windows 2 12 Ιαν 2009 08:49
Υπολογιστών δεν μπορεί να ξεκινήσει Βοήθεια ... roo97ss Γενική Συζήτηση Hardware 21 30 Δεκ. 2008 14:40
Προσπαθεί να ξεκινήσει, αλλά ...... Primal Rage Outdoors Γενική Συζήτηση Hardware 9 10 Δεκ. 2008 12:32
Computer Εκκίνησης morrowj112 Γενική Συζήτηση Hardware 5 15η Σεπ 2008 15:55
Ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να ξεκινήσει Up? windows3001 Λειτουργικά συστήματα Windows 8 5 Μαρ 2008 14:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.