manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Computer start up problem

Reply

Thread Tools
Old 22. listopad 2007, 02:08
Novi član grupe

Default Computer start up problem

Ok, dobro zahvaljujući pomoći sam ranije (thanks guys!) Sam moj desktop rade.
Za neko vrijeme ...

Jučer, dok je trčanje in XP je isključen, a potom odbio okrenuti leđa na.

Sam prebacio struju utikači i pokušao ide dolje do minimalnog broja perifernih
i ništa dogodilo. Tako sam zamijenio napajanje s potpuno novim i još uvijek ništa dogodilo.

Kad sam pritisnite gumb napajanja, JA dobiti nijedan znak snage na sve. Bez navijača o PSU, nema nigdje svjetla. Ništa.

Ja razmišljam to znači da je matična ploča problem, ali da će biti skuplji (za mene), pa želim biti siguran prije nego što sam izaći i potrošiti još više novaca na moj računalo. Tako frustrirajuće! : (

Hvala.
Old 22. listopad 2007, 15:14
Member Group

vjerojatno će značiti uzimajući novu matičnu ploču, ali da li ste provjerili u kabel koji ide iz na-prebacivanje na matičnoj ploči i kabel koji ide iz jedinice za napajanje matične ploče?
Old 22. listopad 2007, 18:41
Novi član grupe

Yeah, JA ček i onih kablova kao što sam imao pristup do onih koji rade s računalom Zahvaljujući drugarica.

To je pretvoren u malo nekog epskog nered. Što je započeo kao zamjeni samo par diskova je završio je u suštini imaju za kupnju novog računala. Nije ono što sam planirao
at all.

Hvala muchly. Prst križan sutrašnji remontovati ide glatko.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem s pokrenuti holdinfoldin Windows Operating Systems 2 12 siječanj 2009 08:49
Računalo se neće početi ... Pomoć roo97ss General Hardware Chat 21 30. prosinac 2008 14:40
Computer pokuša pokrenuti, ali ...... Primal Rage Outdoors General Hardware Chat 9 10. prosinac 2008 12:32
Računalo Početak Gore morrowj112 General Hardware Chat 5 15. Ruj 2008 15:55
My Computer ne pali Gore? windows3001 Windows Operating Systems 8 5. ožujak 2008 14:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.