![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, dobro zahvaljujući pomoći sam ranije (thanks guys!) Sam moj desktop rade. Za neko vrijeme ... Jučer, dok je trčanje in XP je isključen, a potom odbio okrenuti leđa na. Sam prebacio struju utikači i pokušao ide dolje do minimalnog broja perifernih i ništa dogodilo. Tako sam zamijenio napajanje s potpuno novim i još uvijek ništa dogodilo. Kad sam pritisnite gumb napajanja, JA dobiti nijedan znak snage na sve. Bez navijača o PSU, nema nigdje svjetla. Ništa. Ja razmišljam to znači da je matična ploča problem, ali da će biti skuplji (za mene), pa želim biti siguran prije nego što sam izaći i potrošiti još više novaca na moj računalo. Tako frustrirajuće! : ( Hvala. |
|
| |||
| |||
| vjerojatno će značiti uzimajući novu matičnu ploču, ali da li ste provjerili u kabel koji ide iz na-prebacivanje na matičnoj ploči i kabel koji ide iz jedinice za napajanje matične ploče? |
|
| |||
| |||
| Yeah, JA ček i onih kablova kao što sam imao pristup do onih koji rade s računalom Zahvaljujući drugarica. To je pretvoren u malo nekog epskog nered. Što je započeo kao zamjeni samo par diskova je završio je u suštini imaju za kupnju novog računala. Nije ono što sam planiraoat all. Hvala muchly. Prst križan sutrašnji remontovati ide glatko. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem s pokrenuti | holdinfoldin | Windows Operating Systems | 2 | 12 siječanj 2009 08:49 |
| Računalo se neće početi ... Pomoć | roo97ss | General Hardware Chat | 21 | 30. prosinac 2008 14:40 |
| Computer pokuša pokrenuti, ali ...... | Primal Rage Outdoors | General Hardware Chat | 9 | 10. prosinac 2008 12:32 |
| Računalo Početak Gore | morrowj112 | General Hardware Chat | 5 | 15. Ruj 2008 15:55 |
| My Computer ne pali Gore? | windows3001 | Windows Operating Systems | 8 | 5. ožujak 2008 14:20 |
| Thread Tools | |
| |