kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Számítógép-indítási probléma

Reply

Téma eszközök
Old Október 22 2007, 02:08
fen
Új tag Csoport

Ok, és kösz a segítséget kaptam korábban (kösz srácok!) Volt az én asztalon dolgozik.
Egy darabig ...

Tegnap, miközben azt is futó XP, hogy lekapcsolják, majd megtagadta, hogy forduljon vissza.

Én kapcsolva teljesítmény dugók és megpróbálta lefelé a minimális számú perifériák
és nem történt semmi. Szóval cserélni a tápegységet egy teljesen új, és még mindig nem történt semmi.

Mikor nyomjuk meg a gombot, teljesítmény, én nem írják alá a hatalom egyáltalán. Nem rajongók a tápegység, nincs fény sehol. Semmi.

Azt hiszem ez azt jelenti, hogy egy Alaplap probléma, de ez lesz drága (nekem) úgy akarok lenni biztos, mielőtt elmegyek, és még több pénzt költenek a számítógépre. Szóval bosszantó! : (

Köszönöm.
Old Október 22 2007, 15:14
Csoport tagja

Valószínűleg azt fogja jelenteni, kapok egy új alaplap, de van ellenőrizni a kábelt, ami az on-kapcsoló az alaplap és a kábelt, ami a tápegység az alaplap?
Old Október 22 2007, 18:41
fen
Új tag Csoport

Igen, azt ellenőrizték mindkét kábel, mint ahogy ezt az is egy működő PC köszönhetően a haver.

Ez fordult egy kicsit egy epikus rendetlenség. Mi indult helyett csak egy-két meghajtó van a vége, hogy lényegében egy új számítógép vásárlását. Nincs mit terveznek
egyáltalán.

Köszönet muchly. Ujjak keresztbe jövőbeli rebuild simán megy.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.