![]() |
|
| |||
| |||
| טוב, בסדר תודה על העזרה יש לי בעבר (תודה, חבר 'ה!) היו לי לעבוד בשולחן העבודה. לזמן ... אתמול, בזמן שהוא היה פועל ב XP עברת את זה ולאחר מכן סירב לחזור באותה דרך ב. אני עברת הכוח plugs וניסה ירידה למינימום מספר היקפיים ושום דבר לא קרה. אז אני יחליף את החשמל עם מותג חדש ועדיין שום דבר לא קרה. כאשר אני לוחץ על מתג ההפעלה, אני מקבל שום סימן של כוח בכלל. אין אוהדים על PSU, ללא אורות בכל מקום. כלום. אני חושב משמעות הדבר היא כי זהו לוח האם בעיה, אבל זה הולך להיות יקר (בשבילי) אז אני רוצה להיות בטוח לפני שאני יוצא לבלות או אפילו יותר כסף על המחשב שלי. כל כך מתסכל! : ( תודה. |
|
| |||
| |||
| סביר להניח שהיא מתכוונת להגיע חדשה אבל יש לך לוח האם בדקו את הכבל העובר מן על מנת לעבור את לוח האם ואת הכבל אשר מגיע מן החשמל היחידה של לוח האם? |
|
| |||
| |||
| כן, בדקתי את שני כבלים כמו אלה שהיו לי גישה אלו מתוך המחשב עובד בזכות בן זוג. זה הפך קצת בלגן של אפי. מה שכן התחילו לצאת רק מחליפים כמה כוננים הסתיים ב בעיקרו צורך לרכוש מחשב חדש. מה לא תכננתיבכלל. תודה muchly. אצבעות לבנות עבר tomorrows הולך בצורה חלקה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה עם הפעלה | holdinfoldin | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 12th ינואר 2009 08:49 |
| המחשב לא נדלק ... עזרה | roo97ss | כללי חומרה צ 'אט | 21 | 30 דצמבר 2008 14:40 |
| המחשב מנסה להפעיל אבל ...... | ראשוני להזדעף בחוץ | כללי חומרה צ 'אט | 9 | -10 דצמבר 2008 12:32 |
| המחשב להתחלה | morrowj112 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 15 ספטמבר 2008 15:55 |
| המחשב שלי לא לקפוץ? | windows3001 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | ה -5 בחודש מרץ 2008 14:20 |
| שרשרת כלים | |
| |