mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Kompiuterių pradėti problema

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 22, 2007, 02:08
Naujas Narys

Default Kompiuterių pradėti problema

Gerai, gerai dėka padėti aš anksčiau (Thanks guys!) Aš turėjau mano darbastalio darbo.
Kad nors ...

Vakar, nors buvo veikia XP ji išjungti ir tada atsisakė pasukti atgal.

I ¹ elektros kištukai ir bandė nusileisti iki minimalaus Peripherals
ir nieko neatsitiko. Taigi aš pakeisti maitinimo naują vieną ir dar nieko neatsitiko.

Kai aš paspauskite maitinimo mygtuką, man ne galia pasirašyti ne visi. Nr PSU ventiliatorių, bet visiškai be žiburių. Niekas.

Aš galvoju, tai reiškia tai Motherboard problema, bet tai bus brangiau (man), todėl aš noriu būti tikras, kol aš išeiti ir išleisti dar daugiau pinigų į savo kompiuterį. So frustrating! : (

Ačiū.
Old Spalis 22, 2007, 15:14
Narys

tai tikriausiai reiškia gauti naują plokštę, bet jūs pažymėjote, kad kabelis eina nuo on-pereiti į pagrindinę plokštę ir kabelį kuris eina iš maitinimo bloko su plok?
Old Spalis 22, 2007, 18:41
Naujas Narys

Taip, aš patikrinti šių dviejų kabelių turėjau patekti į tuos iš darbo kompiuterio dėka mate.

Jis virto epas netvarka bitų. Kas prasidėjo kaip tik pakeičia pavarų pora atsidūrė iš esmės atsižvelgdamas pirkti naują kompiuterį. Ne ką planuota
visai.

Ačiū muchly. Fingers kirto būsimos atkurti vyksta sklandžiai.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problema su pradėti holdinfoldin Windows "operacinės sistemos 2 12 sausis 2009 08:49
Kompiuteris nepradės ... Pagalba roo97ss General Hardware Chat 21 30 gruodis 2008 14:40
Kompiuteris bando paleisti, bet ...... Primal Rage Outdoors General Hardware Chat 9 10 gruodis 2008 12:32
Kompiuterių Start Up morrowj112 General Hardware Chat 5 15 rugsėjis 2008 15:55
Mano kompiuteryje nebus Start Up? windows3001 Windows "operacinės sistemos 8 5 kovas 2008 14:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.