![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, również dzięki pomocy Mam wcześniej (dzięki chłopaki!) Miałem pulpicie pracy. Przez pewien czas ... Wczoraj, podczas gdy był uruchomiony w XP go wyłączyć, a następnie odmówił włączyć ponownie. I włączeniu zasilania zapłonowe i starał się, aby minimalna liczba peryferyjne i nic się nie stało. Więc zastępuje zasilanie z zupełnie nowy i nadal nic się nie stało. Kiedy naciśnij przycisk zasilania, nie mogę uzyskać znak władzy w ogóle. Nr fanów na PSU, nie świeci wszędzie. Nic. Myślę, że to oznacza, że płyta główna problem, ale to będzie kosztowne (dla mnie), więc chcę mieć pewność, zanim odejdę i wydać jeszcze więcej pieniędzy na moim komputerze. Więc frustrating! : ( Dzięki. |
|
| |||
| |||
| prawdopodobnie będzie oznaczać, dostaję nową płytę, ale jest zaznaczone, że kabel idzie z na przestawienie się na płycie głównej i kabel, który idzie z zasilacza do płyty głównej? |
|
| |||
| |||
| Tak, sprawdzane zarówno tych kabli miałem dostępu do nich z pracy na komputerze dzięki kolego. To stało się trochę o epickim bałagan. Co rozpoczęło się jako zastępujący tylko kilka dysków zakończyła się w istocie do konieczności zakupu nowego komputera. Nie to, co planowanena wszystkich. Dzięki muchly. Skrzyżowane palce tomorrows odbudować idzie gładko. |
![]() |
|
| Zakładki |