menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Počítačové začať problém

Reply

Thread Tools
Old 22. októbra 2007, 02:08
fen
Nový člen skupiny

Default Počítačové začať problém

Ok, aj vďaka pomoci som skôr (vďaka chlapi!) Mal som pracovnej ploche.
Za chvíľu ...

Včera, keď bol spustený v XP je vypnutý a potom odmietla vrátiť on.

I komutovaným silu sviečky a snažil sa, aby sa minimálny počet periférií
a nič sa nestalo. Tak som sa nahrádza napájací zdroj s celkom nový a stále sa nič nestalo.

Keď som stlačte vypínacie tlačidlo, dostanem žiadne znamenia môcť vôbec. Nie fanúšikovia na PSU, nikde žiadne svetlo. Nič.

I'm thinking to znamená, že sa jedná o Motherboard problém, ale že to bude drahšie (pre mňa), takže chcem mať istotu, ako som ísť von a stráviť aj viac peňazí na mojom počítači. Tak frustrujúce! : (

Vďaka.
Old 22. októbra 2007, 15:14
Člen Skupina

Pravdepodobne to bude znamenať získanie novej doske, ale mal by ste skontrolovať kábel, ktorý ide z on-spínač na doske a kábel, ktorý ide od napájacieho zdroja k základnej doske?
Old 22. októbra 2007, 18:41
fen
Nový člen skupiny

Jo, som ako tie káble, ako som mal prístup na tých z pracovnej PC vďaka na maté.

Je to premenil trochu epickej neporiadok. Čo začalo ako práve nahradí niekoľko diskov má skončil v podstate s na nákup nového počítača. Nie je to, čo som plánoval
vôbec.

Vďaka muchly. Palce zajtrajška znova ide hladko.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problém s zakladanie holdinfoldin Operačné systémy Windows 2 12. januára 2009 08:49
Počítač sa nedá spustiť ... Pomoc roo97ss Všeobecné Hardware Chat 21 30. December 2008 14:40
PC snažia začať, ale ...... Primal Rage Vonku Všeobecné Hardware Chat 9 10. decembra 2008 12:32
Počítačové Start Up morrowj112 Všeobecné Hardware Chat 5 15. September 2008 15:55
My Computer Won't Start Up? windows3001 Operačné systémy Windows 8 5. marca 2008 14:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.