![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, aj vďaka pomoci som skôr (vďaka chlapi!) Mal som pracovnej ploche. Za chvíľu ... Včera, keď bol spustený v XP je vypnutý a potom odmietla vrátiť on. I komutovaným silu sviečky a snažil sa, aby sa minimálny počet periférií a nič sa nestalo. Tak som sa nahrádza napájací zdroj s celkom nový a stále sa nič nestalo. Keď som stlačte vypínacie tlačidlo, dostanem žiadne znamenia môcť vôbec. Nie fanúšikovia na PSU, nikde žiadne svetlo. Nič. I'm thinking to znamená, že sa jedná o Motherboard problém, ale že to bude drahšie (pre mňa), takže chcem mať istotu, ako som ísť von a stráviť aj viac peňazí na mojom počítači. Tak frustrujúce! : ( Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Pravdepodobne to bude znamenať získanie novej doske, ale mal by ste skontrolovať kábel, ktorý ide z on-spínač na doske a kábel, ktorý ide od napájacieho zdroja k základnej doske? |
|
| |||
| |||
| Jo, som ako tie káble, ako som mal prístup na tých z pracovnej PC vďaka na maté. Je to premenil trochu epickej neporiadok. Čo začalo ako práve nahradí niekoľko diskov má skončil v podstate s na nákup nového počítača. Nie je to, čo som plánovalvôbec. Vďaka muchly. Palce zajtrajška znova ide hladko. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s zakladanie | holdinfoldin | Operačné systémy Windows | 2 | 12. januára 2009 08:49 |
| Počítač sa nedá spustiť ... Pomoc | roo97ss | Všeobecné Hardware Chat | 21 | 30. December 2008 14:40 |
| PC snažia začať, ale ...... | Primal Rage Vonku | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 10. decembra 2008 12:32 |
| Počítačové Start Up | morrowj112 | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 15. September 2008 15:55 |
| My Computer Won't Start Up? | windows3001 | Operačné systémy Windows | 8 | 5. marca 2008 14:20 |
| Thread Tools | |
| |