мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Цомпутер старт уп проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. октобар 2007, 02:08
Нови члан групе

Default Цомпутер старт уп проблем

Ок, добро захваљујући помоћи сам раније (тханкс гуыс!) Сем мој десктоп раде.
За неко време ...

Јучер, док је навратити КСП је искључен, а потом одбио окренути леђа на.

Сам пребацио струју утикачи и покушао иде доле до минималног броја периферних
и ништа догодило. Тако сам заменио напајање са потпуно новим и још увек ништа догодило.

Кад сам притисните дугме напајања, ЈА добити ниједан знак снаге на све. Без навијача о псу, нема нигде светла. Ништа.

Ја размишљам то значи да је матична плоча проблем, али да ће бити скупљи (за мене), па желим бити сигуран пре него што сам изаћи и потрошити још више новаца на мој рачунар. Тако фрустрирајући! : (

Хвала.
Old 22. октобар 2007, 15:14
Мембер Гроуп

вероватно ће значити узимајући нову матичну плочу, али да ли сте проверили у кабл који иде из на-пребацивање на матичној плочи и кабл који иде из јединице за напајање матичне плоче?
Old 22. октобар 2007, 18:41
Нови члан групе

Ыеах, ЈА чек и оних каблова као што сам имао приступ до оних који раде са рачунаром Захваљујући другарица.

То је претворен у мало неког епског неред. Шта је започео као замјени само пар дискова је завршио је у суштини имају за куповину новог рачунара. Није оно што сам планирао
ат алл.

Хвала муцхлы. Прст крижан сутрашњи ремонтовати иде глатко.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц