![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, добро захваљујући помоћи сам раније (тханкс гуыс!) Сем мој десктоп раде. За неко време ... Јучер, док је навратити КСП је искључен, а потом одбио окренути леђа на. Сам пребацио струју утикачи и покушао иде доле до минималног броја периферних и ништа догодило. Тако сам заменио напајање са потпуно новим и још увек ништа догодило. Кад сам притисните дугме напајања, ЈА добити ниједан знак снаге на све. Без навијача о псу, нема нигде светла. Ништа. Ја размишљам то значи да је матична плоча проблем, али да ће бити скупљи (за мене), па желим бити сигуран пре него што сам изаћи и потрошити још више новаца на мој рачунар. Тако фрустрирајући! : ( Хвала. |
|
| |||
| |||
| вероватно ће значити узимајући нову матичну плочу, али да ли сте проверили у кабл који иде из на-пребацивање на матичној плочи и кабл који иде из јединице за напајање матичне плоче? |
|
| |||
| |||
| Ыеах, ЈА чек и оних каблова као што сам имао приступ до оних који раде са рачунаром Захваљујући другарица. То је претворен у мало неког епског неред. Шта је започео као замјени само пар дискова је завршио је у суштини имају за куповину новог рачунара. Није оно што сам планираоат алл. Хвала муцхлы. Прст крижан сутрашњи ремонтовати иде глатко. |