az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Bilgisayar sorunu kurmak

Reply

Konu Araçları
Old 22 Ekim 2007, 02:08
FEN
Yeni Üye Grubu

Default Bilgisayar sorunu kurmak

Ok, I, daha önce (sayesinde çocuklar var yardım!) Ben masaüstü çalışma olmak üzere, çok teşekkürler.
Bir süre için ...

Dün, while it XP çalıştıran ve kapalı sonra geri çevirmek için reddetti.

Ben güç fişlerini açıldığında ve çevre için en az sayıda aşağı gidiyor denedim
ve hiçbir şey olmadı. Ben bir marka yeni ve hala hiçbir şey olmadı ile güç kaynağı değiştirilmiştir.

Ben güç düğmesine basın, ben hiç güç yok işareti alıyorum. Bu PSU yok fanlar, hayır ışık yere. Hiçbir şey.

Bu bir Anakart sorun anlamına gelir ama bu yaz () için pahalı olması dolayısıyla önce çıkmak ve bilgisayarda karşılığı daha fazla harcama emin olmak istiyorum's going düşündüklerim. Yani sinir bozucu! : (

Teşekkürler.
Old 22 Ekim 2007, 15:14
Üye Grubu

büyük olasılıkla yeni bir anakart almak anlamına gelir ancak gelen gidiyor kablo-anakart ve güç kaynağı birimi, anakart giden kabloyu geçiş kontrol ettiniz mi?
Old 22 Ekim 2007, 18:41
FEN
Yeni Üye Grubu

Ben çalışan bir bilgisayar sayesinde bir dostum kadar olanlar için erişim vardı Evet, ben de bu kabloları kontrol ettim.

Bu bir destan karmaşa biraz dönüştü's. Ne temelde yeni bir bilgisayar satın almak zorunda kalmadan en sona erdi sürücüleri bir çift yerine olarak başladı. Bu ne planlanan
at all.

Teşekkürler muchly. Parmaklarını yeniden tomorrows çarpı işareti sorunsuz geçer.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından