![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, I, daha önce (sayesinde çocuklar var yardım!) Ben masaüstü çalışma olmak üzere, çok teşekkürler. Bir süre için ... Dün, while it XP çalıştıran ve kapalı sonra geri çevirmek için reddetti. Ben güç fişlerini açıldığında ve çevre için en az sayıda aşağı gidiyor denedim ve hiçbir şey olmadı. Ben bir marka yeni ve hala hiçbir şey olmadı ile güç kaynağı değiştirilmiştir. Ben güç düğmesine basın, ben hiç güç yok işareti alıyorum. Bu PSU yok fanlar, hayır ışık yere. Hiçbir şey. Bu bir Anakart sorun anlamına gelir ama bu yaz () için pahalı olması dolayısıyla önce çıkmak ve bilgisayarda karşılığı daha fazla harcama emin olmak istiyorum's going düşündüklerim. Yani sinir bozucu! : ( Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| büyük olasılıkla yeni bir anakart almak anlamına gelir ancak gelen gidiyor kablo-anakart ve güç kaynağı birimi, anakart giden kabloyu geçiş kontrol ettiniz mi? |
|
| |||
| |||
| Ben çalışan bir bilgisayar sayesinde bir dostum kadar olanlar için erişim vardı Evet, ben de bu kabloları kontrol ettim. Bu bir destan karmaşa biraz dönüştü's. Ne temelde yeni bir bilgisayar satın almak zorunda kalmadan en sona erdi sürücüleri bir çift yerine olarak başladı. Bu ne planlananat all. Teşekkürler muchly. Parmaklarını yeniden tomorrows çarpı işareti sorunsuz geçer. |