![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, добре, завдяки допомозі я отримав раніше (спасибі, хлопці!) У мене була Desktop працює. Якийсь час ... Учора, в той час вона працювала в XP його вимкнути, а потім відмовився повернутися на. Я включив запалювання і влада намагалася знижується до мінімального числа зовнішніх пристроїв і нічого не сталося. Тому я замінив блок живлення з новим брендом і як і раніше, нічого не сталося. Коли я натискаю на кнопку харчування, я отримую жодних ознак влади на всіх. Ні вентиляторів на БП, де немає світла. Нічого. Я думаю це означає, що проблема материнських плат, але це буде дорого (для мене), тому я хочу бути впевнений перш ніж я піду, і витрачати ще більше грошей на моєму комп'ютері. Таке розчарування! : ( Спасибо. |
|
| |||
| |||
| він, ймовірно, означатиме отримання нової материнської плати, але Ви перевірили кабель, який йде від вимикача на материнську плату і кабель, що йде від блоку живлення до материнської плати? |
|
| |||
| |||
| Так, я перевірив обидва ці кабелі як я мав доступ до ті з робочого ПК завдяки Mate. Вона перетворилася на шматочок епічної безлад. Те, що починалося як просто замінити пару накопичувачів закінчилася в основному того, щоб купити новий комп'ютер. Чи не те, що я планувавна всіх. Завдяки muchly. Пальці перетнули Tomorrows відновлення йде гладко. |