![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| няколко пъти ми PC се стартира нормално и работи безпроблемно, но след известно време тя shutdowns автоматично и се опитва да поднови и няколко пъти се рестартира от само себе си, а понякога тя doesnot. няколко пъти, когато натиснете бутона на захранването на клавиатурата светлина мига наведнъж и мониторът показва, че сигналът е unpluged кабел и CPU звуци да се изпълняват и след известно време монитора също отива на разстояние. Аз съм болна от проблема, моля някой да ми помогне в намирането и определяне на проблема |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може да е топло или паметта въпрос.
Първо опитайте проверка ви време с нещо подобно Speedfan да видим дали нещата са прегряване. Също така, опитайте проверка вашата Рам с нещо като Windows Памет за диагностика. Нека се знае, как се Включено. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Каква трябва да бъде резултат на вентилатора скорост? Аз съм се следната информация: Fan1: 0RPM Fan2: 0RPM HD 0: 38в |
|
| |||
| |||
| Основното нещо, което се търси тук е Temp1 и / или Temp2 показания ... тези ни кажете какви са процесора работи на. Вентилатора скорости са второстепенни, макар че гледам си четения, изглежда има проблем с нито sensos или може би феновете са неизправност. Pleae публикувате Temp1 и Temp 2 четения, тъй като температурите са цялата важна информация, за да открият дали процесора е прегряване. |
|
| |||
| |||
| моя компютър не е зареждане сега аз имам опитвали толкова много пъти. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows започнат проблеми. | proyal03 | Windows операционни системи | 12 | 29-ти септември 2008 11:49 |
| Компютърна Старт Up | morrowj112 | Общи Хардуер Чат | 5 | 15-ти септември 2008 15:55 |
| Endless Проблеми, Windows приучавам Започнете сега | Polkigtry | Общи Хардуер Чат | 2 | 13 Jan 2008 02:06 |
| Acer Лаптоп Старт Up Проблеми | RyouUchiha | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 10 Дек 2007 03:09 |
| Ново DVD устройства -> Старт-нагоре Проблеми | thisdude | Дискове & сменяемите носители | 2 | 6-ти септември 2007 03:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |