![]() |
|
| |||
| |||
| μερικές φορές pc μου ξεκινά κανονικά και λειτουργεί ομαλά, αλλά μετά από λίγο καιρό την θέση εκτός λειτουργίας των αυτόματα και προσπαθεί να επανεκκίνηση και μερικές φορές είναι εκ νέου σε λειτουργία από την ίδια και ορισμένες φορές doesnot. μερικές φορές όταν πατάω το κουμπί τροφοδοσίας του πληκτρολογίου φως αναβοσβήνει ταυτόχρονα και η οθόνη που εμφανίζει το καλώδιο σήματος είναι unpluged και ήχους της CPU να είναι σε λειτουργία και μετά από λίγο καιρό την οθόνη και πηγαίνει μακριά. Είμαι άρρωστος του προβλήματος παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει στην εύρεση και τον καθορισμό του προβλήματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι ένα θέμα θερμότητας ή μνήμη.
Πρώτα από δοκιμάστε να ελέγξετε temps σας με κάτι σαν Speedfan για να δούμε αν τα πράγματα είναι υπερθέρμανση. Επίσης, δοκιμάστε να ελέγξετε Ram σας με κάτι σαν Windows Memory Diagnostic. Ενημερώστε μας για το πώς θα αποκτήσετε. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Τι θα πρέπει να είναι τα αποτελέσματα της ταχύτητας του ανεμιστήρα; παίρνω τις ακόλουθες πληροφορίες: Fan1: 0RPM Fan2: 0RPM HD 0: 38C |
|
| |||
| |||
| Το κύριο πράγμα που ψάχνουμε εδώ είναι temp1 και / ή temp2 αναγνώσεις ... αυτά μας πείτε ποια είναι η CPU είναι σε λειτουργία. Το Fan ταχύτητες είναι δευτερεύουσες, αν και εξετάζοντας αναγνώσεις σας, φαίνεται να υπάρχει ένα θέμα, είτε με την sensos ή ίσως οι οπαδοί είναι δυσλειτουργίας. Pleae μετά την temp1 και Temp 2 αναγνώσεις, καθώς οι θερμοκρασίες είναι οι όλες τις σημαντικές πληροφορίες, για να διαπιστώσει εάν η CPU είναι υπερθέρμανση. |
|
| |||
| |||
| pc μου δεν είναι η εκκίνηση μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει τόσες πολλές φορές. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows ξεκινούν τα προβλήματα. | proyal03 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 29η Σεπ 2008 11:49 |
| Computer Εκκίνησης | morrowj112 | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 15η Σεπ 2008 15:55 |
| Απολαύστε ατέλειωτα προβλήματα, τα Windows Wont Ξεκινήστε τώρα | Polkigtry | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 13 Ιαν 2008 02:06 |
| Acer Laptop Εκκίνησης Προβλήματα | RyouUchiha | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 10 Δεκ. 2007 03:09 |
| Νέο DVD Drives -> Start-up Προβλήματα | thisdude | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 03:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |