![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| neki puta moj pc počinje se normalno i teče glatko, ali nakon nekog vremena to shutdowns automatski i pokušava ponovo pokrenuti i neki puta je ponovno pokrene sama po sebi, a ponekad ga doesnot. neki puta našto ja prisutan gumb za napajanje tipkovnice svjetlo bljeska odjednom i monitor koji pokazuje signalni kabel je unpluged i CPU zvukove koji se prikazuju, a nakon nekog vremena monitor i odlazi. ja sam bolestan od problema ugoditi bilo tko pomoć mene u pronalaženju i ispravljanju problema |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bi mogla biti topline ili na memorijsku pitanje.
Prije svega pokušati ček tvoj temps s nešto slično Speedfan da li su stvari pregrijavanja. Isto tako pokušati ček tvoj Ram sa nešto slično Windows Pamćenje Dijagnostički. Javite nam kako vam se on. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Što bi trebao biti rezultat brzine ventilatora? ja sam uzimajući sljedeće informacije: Fan1: 0RPM Fan2: 0RPM HD 0: 38C |
|
| |||
| |||
| Glavna stvar koju tražite ovdje je Temp1 i / ili Temp2 čitanja ... ti nam reći što se radi na CPU. Fan brzine su sekundarne, iako gleda na čitanjima, čini se da postoji problem, bilo sa sensos ili možda fanovi su kvarove. Pleąe post Temp1 Temp 2 i čitanja, kao i temperature su sve važne informacije, kako otkriti da li je CPU pregrijavanja. |
|
| |||
| |||
| moj pc ne čizma gore sad sam ga pokušao na taj način mnogobrojan vrijeme. |