![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| néha az én pc nem indul rendesen és sokkal simábban működik, de egy idő után azt leállásokkal automatikusan megpróbálja újraindítani, és néha ez magától újraindul és néha doesnot. egyes alkalommal, mikor nyomja meg a bekapcsoló gombot a billentyűzeten fény villog egyszerre jeleníti meg a monitoron, hogy a jelkábel unpluged és a CPU hangok is működik, és egy idő után a monitort is kialszik. Elegem van a probléma kérem valaki segítsen nekem annak megállapításával, és rögzíteni a probléma |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez lehet egy hő-vagy memória probléma.
Először is Próbálkozzon meg temps valami hasonló Speedfan hogy ha a dolgok túlmelegedett. Megpróbál ellenőrizgetni Ram valami hasonló Windows Memória Tüneti. Let us know how you get on. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Mi legyen az eredményeit a ventilátor sebességét? kapok a következő információkat: Fan1: 0rpm Fan2: 0rpm HD-0: 38C |
|
| |||
| |||
| A legfontosabb dolog, amit keres itt Temp1 és / vagy Temp2 mérési ... e mondani, hogy mi a CPU-on fut. A ventilátor sebesség másodlagos, bár néztem a felolvasások, úgy tűnik, hogy egy kérdés, sem a sensos vagy talán a szurkolók is hibás. Pleae felad a Temp1 és a Temp 2 felolvasások, mivel a hőmérséklet a fontos adatokról, feltárja, hogy a cpu túlmelegszik. |
|
| |||
| |||
| én pc nem indítást most nekem van próbált ez oly sokszor. |