![]() |
|
| |||
| |||
| כמה פעמים המחשב שלי מתחיל לעלות כרגיל ורצה בצורה חלקה, אבל אחרי כמה זמן זה shutdowns באופן אוטומטי ומנסה מחדש וכמה פעמים זה מחדש על ידי עצמו ולפעמים זה doesnot. כמה פעמים כאשר אני לוחץ על הכפתור כוח האור מקלדת הבזקים מיד מציגה לפקח כי כבל האות unpluged ואת CPU נשמע להיות בריצה אחרי כמה זמן המסך גם יוצא. אני חולה הבעיה בבקשה שמישהו יעזור לי למצוא ולתקן את הבעיה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות חום או בעיה בזיכרון.
| |||
| |||
| ציטוט:
מה צריך להיות תוצאות מהירות המאוורר? אני מקבל את המידע הבא: Fan1: 0RPM Fan2: 0RPM HD 0: 38C |
|
| |||
| |||
| הדבר העיקרי שאנו מחפשים כאן זה Temp1 ו / או קריאות Temp2 ... אלה לספר לנו מה המעבד פועל ב. המהירויות מניפה הן משניות, למרות מסתכל בקריאה שלך, נראה שיש בעיה, עם או את sensos או אולי את האוהדים הם מתפקדים. Pleae שלאחר Temp1 טמפ ו 2 קריאות, כמו הטמפרטורות הן כל מידע חשוב, כדי לזהות אם המעבד הוא חימום יתר. |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי היא לא באתחול עד עכשיו ניסיתי את זה כל כך הרבה פעמים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות הפעלה של Windows. | proyal03 | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 29 ספטמבר 2008 11:49 |
| המחשב להתחלה | morrowj112 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 15 ספטמבר 2008 15:55 |
| אין סוף בעיות, Windows wont התחל עכשיו | Polkigtry | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 13 ינואר 2008 02:06 |
| Acer Laptop להתחלה בעיות | RyouUchiha | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | -10 דצמבר 2007 03:09 |
| חדש ב-DVD כוננים -> start-up בעיות | thisdude | כוננים & נשלפת | 2 | 6 ספטמבר 2007 03:38 |
| שרשרת כלים | |
| |