mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Kompiuterių pradėti problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 28, 2008, 22:19
Naujas Narys

Default Kompiuterių pradėti problemos

kartais mano PC pradėjo veikti normaliai ir veikia sklandžiai, bet po kurio laiko jis automatiškai uždarymų ir bando iš naujo ir kartais tai vėl pati, o kartais net doesnot.
kartais, kai aš spaudžiu mygtuką maitinimo klaviatūros šviesos blyksniai ne vieną kartą ir monitorius rodo, kad signalas kabeliu unpluged ir CPU garsai būti paleista ir po kurio laiko stebi taip pat eina išjungti.
Esu ligonis problemos Prašome kas gali man padėti rasti ir ištaisyti problemą
Old Birželis 29, 2008, 03:56
Donorų grupės

Tai gali būti termiškai arba atminties problemą.

Pirmiausia pabandykite išjungti tikrinti savo temps su kažkuo panašūs Speedfan pamatyti, ar viskas yra perkaitimo.

Taip pat bandykite patikrinti RAM su savo kažką panašaus Windows Memory Diagnostic.

Praneškite mums apie tai, kaip jums toliau.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Birželis 29, 2008, 04:52
Naujas Narys

Citata:
Re: kompiuteris pradėti problemos
Tai gali būti termiškai arba atminties problemą.

Pirmiausia pabandykite išjungti tikrinti savo temps su kažkuo panašūs Speedfan pamatyti, ar viskas yra perkaitimo.

Taip pat bandykite patikrinti RAM su savo kažką panašaus Windows Memory Diagnostic.

Praneškite mums apie tai, kaip jums toliau.

Koks turėtų būti ventiliatoriaus greičio rezultatus?
Gaunu tokia informacija:

Fan1: 0RPM
Fan2: 0RPM
HD 0: 38C
Old Birželis 29, 2008, 14:41
Donorų grupės

Svarbiausia, mes ieškome čia Temp1 ir / arba Temp2 rodmenys ... Šių Pasakykite mums, ką CPU važiuojant. Ventiliatoriaus greitis yra antrinė, nors žiūri į tavo svarstymai, atrodo, kad yra problema, su bet sensos gal ventiliatorius blogai.

Pleae paštu Temp1 ir Laikina 2 rodmenis, kaip temperatūra visą svarbią informaciją, siekiant nustatyti, ar CPU perkaitimo.
Old Liepa 12, 2008, 08:09
Naujas Narys

Mano PC nėra atsisiuntimas dabar aš išbandžiau labai daug kartų.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows start up problems. proyal03 Windows "operacinės sistemos 12 29 rugsėjis 2008 11:49
Kompiuterių Start Up morrowj112 General Hardware Chat 5 15 rugsėjis 2008 15:55
Endless problemos, Windows Wont Start Now Polkigtry General Hardware Chat 2 13 sausis 2008 02:06
Acer Laptop Start Up problemos RyouUchiha Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 10 gruodis 2007 03:09
Naujas DVD įrenginiai -> Start-up problems thisdude Drives & Removable Media 2 6 rugsėjis 2007 03:38
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.