![]() |
|
| |||
| |||
| reizēm mans pc palaišanas normāli un darbojas nevainojami, bet pēc kāda laika tas slēgšanu automātiski un mēģina atsākt un dažas reizes tā tiek atsākta ar sevi un reizēm doesnot. reizēm, kad es nospiediet ieslēgšanas pogu klaviatūra gaismas mirgo uzreiz un uzrauga parāda, ka signāla kabelis ir unpluged un CPU skaņas, kas darbojas, un pēc kāda laika kontrolēt arī nodziest. Es esmu slims ar problēmu, lūdzu, kāds man palīdzēt atrast un nosakot problēmu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas varētu būt siltuma vai atmiņas jautājums.
First off Mēģiniet pārbaudīt savu temps ar kaut ko līdzīgu Speedfan lai redzētu, vai lietas ir pārkaršanu. Arī izmēģināt pārbaudītu Jūsu Ram ar kaut ko līdzīgu Windows Memory Diagnostic. Ļaujiet mums uzzināt, kā jums tālāk. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Kādai būtu jābūt ar ventilatora ātruma rezultātus? i am iegūt šādu informāciju: Fan1: 0RPM Fan2: 0RPM HD 0: 38C |
|
| |||
| |||
| Galvenais mēs meklējam šeit Temp1 un / vai Temp2 rādījumiem ... Šo pastāstīt mums, ko CPU ir sācies. Ventilatora ātrums ir sekundārs, kaut gan skatoties jūsu rādījumus, šķiet, ka jautājums, vai nu sensos vai varbūt fani ir nepareizi. Pleae post Temp1 un Temp 2 lasījumos, jo temperatūra visu svarīgo informāciju, lai konstatētu, vai CPU ir pārkaršanu. |
|
| |||
| |||
| mans pc nav booting up now i ir mēģinājuši to tik daudzas reizes. |
![]() |
|
| Bookmarks |